Σάββατο, 13 Ιούλιος 2019 10:52

ΠΟΛΟ: Στη μάχη της ανόδου ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Την άνοδο στην Α2 κατηγορία πόλο των ανδρών θα διεκδικήσει η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, καθώς είναι μία από τις οχτώ ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής.

Το Final 8, που φιλοξενείται στο στο “Αντώνης Δημητρόπουλος” του ΑΝΟ Γλυφάδας ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Ο ΝΟΚ είναι στο δεύτερο όμιλο μαζί με την ΑΕΚ, τον Επειό Ηλιδας και την Κέρκυρα. Στον πρώτο όμιλο είναι οι: ΠΕΚΕ Βροντάδου, Τρίαινα Βούλας, Νηρέας Χαλανδρίου, ΣΚ Ροή.

Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα ανέβουν στην Α2 και στη συνέχεια θα παίξουν μεταξύ τους για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Αγώνες κατάταξης θα γίνουν και για τις θέσεις 5-8. Ως εκ τούτου από αυτούς τους αγώνες θα προκύψουν συνολικά 4 εισιτήρια, με τον καλαματιανό σύλλογο να συμμετάσχει σε τελική φάση μετά από 10 και πλέον χρόνια.

Ο ΝΟΚ επρόκειτο να δώσει αργά χθες το βράδυ το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Επειο, ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετώπιζε στην πρεμιέρα την Κέρκυρα.

Σήμερα στις 11.30 το πρωί θα παίξει με την ΑΕΚ και στις 9.30 το βράδυ με την Κέρκυρα.

Την Κυριακή θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8, ο μικρός τελικός στις 6 μ.μ. και η “αυλαία” θα πέσει στις 7 το απόγευμα με τον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων στον όμιλο του ΝΟΚ έχει ως εξής:

2η αγωνιστική

ΑΕΚ – Ν.Ο. Καλαμάτας (11.30 π.μ.)

Επειος – Ν.Α.Ο. Κέρκυρας (12.30 μ.μ.)

3η αγωνιστική

Επειός – ΑΕΚ (8.30 μ.μ.)

ΝΑΟ Κέρκυρας – Ν.Ο. Καλαμάτας (9.30 μ.μ.)