Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019 17:57

ΤΕΝΙΣ: Νέα διπλή επιτυχία για την Παπακωνσταντίνου στη Γλυφάδα

Γράφτηκε από τον

Οι διακρίσεις στο τένις συνεχίζονται για την Μαριάννα Παπακωνσταντίνου.

Η 13χρονη αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας πρόσθεσε δύο ακόμα μετάλλια στη συλλογή της, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο διπλό και την τρίτη στο απλό, στο τουρνουά τένις Ε2 (29ης εβδ.) στην κατηγορία Κ14, που έγινε στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Γλυφάδας από τις 17 έως τις 21 Ιουλίου.  Μια νέα διπλή μεγάλη επιτυχία για την Παπακωνσταντίνου, που έρχεται ένα μήνα μετά την 2η θέση στην Πάτρα, που είχε έρθει ως συνέχεια της πρωτιάς στον Βόλο. Η 13χρονη τενίστρια έδειξε με την παρουσία της πως καθιερώνεται στο τοπ επίπεδο της κατηγορίας της παρουσιάζοντας αλματώδη βελτίωση.
Στο μονό, η Παπακωνσταντίνου έφτασε στην 3η θέση καθώς επικράτησε στον πρώτο γύρο της Φαίδρας Αναστασιάδη (ΑΟΑ Φιλοθέης), στην φάση των “16” επιβλήθηκε της Ασημίνας Σακογιάννη (ΑΟΑ Χαϊδαρίου), ενώ στον προημιτελικό νίκησε την Αλίσα- Μαρία Καρρά (ΟΑ Κέρκυρας). Στον ημιτελικό ηττήθηκε από την Γεωργία Στρατή (ΑΟΑ Πατρών).
Στο διπλό, η Παπακωνσταντίνου έφτασε στην πρώτη θέση έχοντας συμπαίκτρια την Μυρτώ Παπαλάμπρου του ΑΟΑ Πόρτο Ράφτη. Πέρασαν bye τον πρώτο γύρο και στον προημιτελικό επιβλήθηκαν 6-1, 6-1 των Ε. Βογιατζάκη/Μ. Βογιατζάκη (ΑΟ Σούδας). Στον ημιτελικό νίκησαν 6-3, 6-4 τις Τσέτσου /Σακογιάννη (ΑΟΑ Χαϊδαρίου), ενώ στον τελικό μετά από μεγάλη μάχη επιβλήθηκαν των Στρατή (ΑΟΑ Πατρών)/Καμπά (ΟΑ Γουδή) 7-6 (3), 2-6, 10-7.