Δευτέρα, 29 Ιούλιος 2019 17:58

Σπουδαία ονόματα του τάε κβον ντο στο καμπ του Α.Σ. Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

 

Η... ελίτ του παγκόσμιου τάε κβον ντο βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κυπαρισσία, καθώς ξεκίνησε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου το 4ο summer camp που διοργανώνει ο Α.Σ. τάε κβον ντο Κυπαρισσίας.

Σε αυτό το προπονητικό καμπ διδάσκουν ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι προπονητές.

Ο λόγος για τους Jade Jones , Nur Tatar , Bahri Tanrikulu και τους παγκόσμιους πρωταθλητές Paul Green και Mehran Askari.

Ο προπονητής του συλλόγου της Κυπαρισσίας Παναγιώτης Αλεξόπουλος δηλώνει ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αυτό το γεγονός για τον σύλλογο, αλλά και γενικότερα για την πόλη, αφού αυτές τις μέρες βρίσκονται σπουδαία ονόματα στην Κυπαρισσία και συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες ανά την Ελλάδα . Συγκεκριμένα λαμβάνουν μέρος αθλητές – πρωταθλητές και ομάδες μαζί με τους προπονητές τους από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Σκοπός είναι να ξεκινήσουν την βασική τους προετοιμασία για την νέα προπονητική χρονιά, αφού πολλοί από αυτούς τους αθλητές θα συμμετέχουν τη νέα χρονιά ως μέλη της εθνικής ομάδας στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων- νεανίδων και νέων ανδρών- νέων γυναικών (under 21).

“Θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη διοργάνωση αυτού του γεγονότος, ώστε και οι ομάδες και οι αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους να ολοκληρώσουν με επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς αλλά και με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο την βασική τους προετοιμασία ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους από τη νέα σεζόν.”, αναφέρει ο Π. Αλεξόπουλος. Από την πλευρά της η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί ί θερμά τους χορηγούς που στηρίζουν όλη αυτή τη προσπάθεια, ώστε να διοργανωθεί ένα τόσο υψηλού επιπέδου προπονητικό camp στην Κυπαρισσία με τόσο μεγάλες οργανωτικές απατήσεις, την Περιφέρεια της Πελοποννήσου για τη στήριξή της, καθώς και τον νέο δήμαρχο Κυπαρισσίας Γεώργιο Λεβεντάκη ο οποίος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση ήταν και είναι πάντα στο πλευρό του Αθλητικού Συλλόγου, τον στηρίζει σε κάθε του προσπάθεια, καθώς είναι ένας άνθρωπος που προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην Τριφυλία. Ακόμα ο σύλλογος ευχαριστεί και τον δημοτικό σύμβουλο Τριφυλίας Γεώργιο Ασημακόπουλο, ο οποίος είναι και αυτός πάντα δίπλα σε όλες τις δράσεις.