Τετάρτη, 07 Αύγουστος 2019 13:05

ΣΤΙΒΟΣ: Με την εθνική στο Βόλο ο Βασιλογιαννακόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ: Με την εθνική στο Βόλο ο Βασιλογιαννακόπουλος

 

Με τα χρώματα της εθνικής θα αγωνιστεί ο Γιώργος Βασιλογιαννακόπουλος.

Ο αθλητής του Μεσσηνιακού κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας για τη συνάντηση στίβου παίδων - κορασίδων Ελλάδας/ Κύπρου Κ-18 που θα φιλοξενηθεί σήμερα και αύριο στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, το οποίο θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά από την κατασκευή του, διοργάνωση στίβου, αυτού του επιπέδου.

Ο εθνικός προπονητής Κ18 Απόστολος Αποστολόπουλος είχε καλέσει και το Νίκο Ζαχαρέα, αλλά ο αθλητής του Μεσσηνιακούείναι τραυματισμός και δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στα 110 μέτρα με εμπόδια.

Ετσιτο Μ.Γ.Σ. θα εκπροσωπήσει μόνο ο Βασιλογιαννακόπουλος στο αγώνισμα του τριπλούν.

Το κριτήριο για την επιλογή των αθλητών είναι οι διακρίσεις που είχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων που έγινε πριν λίγες εβδομάδες στα Τρίκαλα. Οι αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν σε αυτή τη συνάντηση στίβου συγκεντρώθηκαν χθες στα γραφεία της Ομοσπονδίας και ταξίδεψαν στο Βόλο με λεωφορείο από την Αθήνα. Νωρίτερα δέχθηκαν τις ευχές του Βασίλη Σεβαστή. Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας μίλησε στους αθλητές και τις αθλήτριες, τους παρότρυνε να προσπαθούν για το καλύτερο και φυσικά τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους, αλλά και γενικότερα στη ζωή τους. Στους νεαρούς αθλητές μίλησε και ο εθνικός προπονητής Κ18 Απόστολος Αποστολόπουλος.