Τρίτη, 04 Μάρτιος 2014 13:16

ΣΤΙΒΟΣ: Επιτυχίες των αθλητών του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Πλούσια ήταν η αγωνιστική δράση για τους αθλητές του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού την προηγούμενη εβδομάδα. Τρείς από αυτούς, οι Γιάννης Καλογερόπουλος, Γιώργος Καλογερόπουλος και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που διεξήχθη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην Πηγή Τρικάλων. Στο αγώνισμα των 4000 μέτρων οι αθλητές του Μεσσηνιακού κατέκτησαν στο ομαδικό την 10η θέση. Σε ατομικό επίπεδο, ο Γιάννης Καλογερόπουλος κατετάγη 36ος, ο Γιώργος Καλογερόπουλος 59ος και ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος 74ος.


Λίγες ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου έγινε το Σχολικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου σε επίπεδο νομού. Τα αγωνίσματα ήταν 2000 μέτρα κοριτσιών γυμνασίου, 3000 μέτρα αγοριών γυμνασίων και κοριτσιών λυκείου και 4000 μέτρα αγοριών λυκείου. Και στα τέσσερα αγωνίσματα αθλητές του Μεσσηνιακού κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα η Δήμητρα Δημητροπούλου και ο Δημήτρης Μποσίνης στα γυμνάσια, η Δήμητρα Καλογεροπούλου και ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος στα λύκεια. Στους σχολικούς αγώνες συμμετείχαν επίσης οι Αργυροπούλου Αθανασία, Γρουσουζάκου Μαρία, Μακλέοντ Δήμητρα, Μαρκάκη Μαρία, Παναγιωτοπούλου Μαρία, Χαρλέπα Ελπίδα, Βασιλογιαννακοπούλου Σταυρούλα, Μπούνα Μαρία, Καλογερόπουλος Γιώργος, Γαιτάνης Γιώργος και Κούσκουλας Γιώργος.

Ηρθε το Κολλέγιο Αθηνών αλλά
ο καιρός ανέβαλε την ημερίδα

Η προγραμματισμένη αγωνιστική ημερίδα του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού (1η Μαρτίου) αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή. Στην αγωνιστική αυτή εκδήλωση επρόκειτο να συμμετέχει και το Κολλέγιο Αθηνών. Τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Κολλεγίου υποδέχτηκε στο Elite City Resort ο Έφορος του Τμήματος κύριος Πέτρος Παπαδόπουλος. Οι εκλεκτοί φίλοι επισκέφτηκαν την Έκθεση των Ολυμπιακών Ενθυμημάτων που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Elite αποκομίζοντας άριστες εντυπώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού και το Κολλέγιο Αθηνών ανταποκρίθηκαν θετικά στο πλαίσιο μιας ευρύτερης μελλοντικής συνεργασίας που αποβλέπει στην πραγματοποίηση/ διοργάνωση κοινών δράσεων.