Παρασκευή, 30 Αύγουστος 2019 13:31

ΦΙΛΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με οδηγό τις περσινές επιτυχίες ξεκινά η σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Την προσεχή Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινά στην Τέντα η νέα σεζόν στο Φιλογυμναστικό Ομιλο Καλαμάτας.

Με οδηγό τις εντυπωσιακές επιτυχίες και τα 36 μετάλλια του 2018, ο Μεσσηνιακός σύλλογος φιλοδοξεί να έχει μια ακόμη πετυχημένη χρονιά.

Οι εγγραφές θα γίνονται στην Τέντα καθημερινά 5-8 μ.μ. και κάθε Σάββατο 10 π.μ.-12 μ. και απευθύνονται σε κορίτσια από 3 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη Κέλλυ Φερέτου στο τηλέφωνο 6937-478113.

Η καινούργια χρονιά στο Φιλογυμναστικό Όμιλο Καλαμάτας ξεκινάει με μεγάλη ώθηση και ενθουσιασμό από τις επιτυχίες που συνεχίζονται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια και ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές και το 2018, με την κατάκτηση 36 μεταλλίων (14 χρυσά, 12 ασημένια και 10 χάλκινα) που κατέκτησαν οι αθλήτριες του συλλόγου σε διεθνείς διοργανώσεις, πανελλήνια πρωταθλήματα και περιφερειακούς αγώνες.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην διεθνή αθλήτρια του ΦΟΚ Μυρτώ Αθανασουλάκη, η οποία συμμετέχει στην εθνική ανσάμπλ γυναικών και φυσικά στα δύο σπουδαία διεθνή μίτινγκ που διοργανώνει ο ΦΟΚ, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το καταξιωμένο εδώ και δεκαετίες Διεθνές Κύπελλο Καλαμάτας και το δημοφιλές αναπτυξιακό Elegant Cup.