Τετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 14:23

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Προετοιμασία στο Σοφικό ο Α.Σ. Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

 

Στο “Sofiko summer camp” που διεξήχθη από 26 έως 31 Αυγούστου συμμετείχε ο Α.Σ. Τάε κβο ντο Κυπαρισσίας τόσο με την προαγωνιστική, όσο και με την αγωνιστική ομάδα.

Το προπονητικό εξαήμερο ολοκληρώθηκε χωρίς τραυματισμούς και οι αθλητές του τριφυλιακού συλλόγου υπό την συνοδεία και την επίβλεψη του προπονητή Παναγιώτη Αλεξόπουλου αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες. Και αυτό γιατί στο Σοφικό Κορινθίας βρέθηκαν σημαντικοί προπονητές στο χώρο του τάε κβον ντο, όπως ο προπονητής της εθνικής παίδων του Ιράν Moreza Yari και ο Γερμανός προπονητής Roman Starchenko. Παράλληλα οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ Τάε κβον ντο Κυπαρισσίας είχαν την ευκαιρία να κάνουν προπόνηση με αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος ευχαριστεί τους διοργανωτές του προπονητικού καμπ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας Νίκο Θωμαΐδη, ο οποίος είναι ο κύριος εμπνευστής αυτού του υπέροχου καμπ

“ Για 6η συνεχόμενη χρόνια, προσπαθεί να φέρει τους καλύτερους προπονητές στον χώρο ώστε οι αθλητές που συμμετέχουν να αποκοιμίσουν τα μέγιστα ωφελεί επάνω στο άθλημα. Ο σύλλογος μας εύχεται στους αθλητές του καλή αγωνιστική χρόνια χωρίς τραυματισμούς”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.