Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 17:12

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά τένις της Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά τένις της Μεσσήνης

 

Με τους τελικούς στα διπλά μικτά και την 3η κατηγορία ανδρών ολοκληρώθηκε την Τρίτη στα ανακαινισμένα γήπεδα αντισφαίρισης στο αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου, το “11ο Messinitennis Open Summer 2019”.

Μεγάλος νικητής στην 1η κατηγορία ανδρών ο Contant Sylvain Yvan ο οποίος μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι 3 ωρών κέρδισε τον Αλεξανδρο Διονυσόπουλο της ΑΕΚ Τρίπολης στο 3ο σετ δύσκολα, με 4-6,6-4,7-5 τα σετ.

Στην 1η κατηγορία γυναικών, νικήτρια η Χριστίνα Εξηνταβελώνη, αφήνοντας στην 2η θέση τη Σταυρούλα Ανδριανοπούλου με 6-2/6-4 σετ.

Στον τελικό της 2ης κατηγορίας ανδρών την 1η θέση κατέκτησε ο «νησιώτης» Περικλής Καλοφωλιάς που επικράτησε του «καλαματιανού πρωταθλητή στο βόλεϊ» Γιώργου Κουλιέρη με 6-2/6-3 σετ.

Την 1η θέση στα διπλά μικτά κατέκτησε το ζευγάρι Θύμιος Σπανός / Εξηνταβελωνη Χριστίνα που κέρδισε με 6_2/6_1 σετ τους Ανδριανόπουλου Σταυρούλα/Καρνούσκο Γιώργο.

Το χρυσό μετάλλιο στην 3η κατηγορία κατέκτησε ο Γιάννης Μπαζιώτης (ΟΑ Καλαμάτας) που επιβλήθηκε του Γιώργου Κίσσα από τη Μεσσήνη με 7-5/6-4 σετ.

Τέλος της 1η θέση στον τελικό του Σαββάτου 31 Αυγούστου, στην 2η κατηγορία γυναικών κατέκτησε η Αθηναία Κουφού Γεωργία (6-2/6-1 τη Γεωργία Δικαίου).

Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν στα νέα ανακαινισμένα γήπεδα του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους 60 και πλέον αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά που διεξήχθη από τις 16 Αυγούστου με μεγάλη επιτυχία. Το διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε όλα τα μέλη, τους γονείς των μικρών αθλητών της ακαδημίας, τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά από τη Μεσσήνη, Αθήνα, Τρίπολη, Καλαμάτα καθώς και όλους τους φίλους και χορηγούς για την οικονομική ενίσχυση υλοποίησης των έργων. “Η συμμετοχή σε αυτές τις δύσκολες μέρες, μας γεμίζει ελπίδα και μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για ένα καλύτερο αύριο για τον σύλλογό μας και ιδίως των νέων του τόπου μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του.