Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 17:03

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ - ΑΙΟΛΟΣ: Τίμησαν τη μνήμη του Γεωργίου Α. Καρέλια (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με τη συμμετοχή 75 αθλητών από 8 ομίλους πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα ο ιστιοπλοϊκός αγώνας στη μνήμη του Γεωργίου Α. Καρέλια που διοργάνωσε ο Αίολος Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν 58 αθλητές στα optimist και 17 αθλητές στα laset σε ένα αγώνα με ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Αίολος για να τιμήσει τη μνήμη του δωρητή του.

Ιστιοδρομίες έγιναν τόσο το Σάββατο όσο και χθες ενώ μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές στις εγκαταστάσεις του Αιόλου στην παραλία της Καλαμάτας.

Ο επί σειρά ετών παράγοντας του Αιόλου Τάκης Δρακόπουλος ανακοίνωσε τα αποτελέσματα ενώ τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, ο επικεφαλής της παράταξης “Πρότυπος Δήμος” Βασίλης Τζαμουράνης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας, ο πρόεδρος της επιτροπής ενστάσεων Νίκος Παναγέας και ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Δημήτρης Κακαλίκας ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της επιτροπής αγώνων Γιώργος Δρούγκας.

Η πρόεδρος του ΝΑΣ Πύλου Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου ανακοίνωσε την οργάνωση διασυλλογικού αγώνα στην Πύλο στις 11-12 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Navarino Challenge και κάλεσε τους εκπροσώπους των συλλόγων και τους αθλητές που έδωσαν το παρών στους αγώνες να συμμετέχουν.

Συμμετείχαν αθλητές από τους συλλόγους Ι.Ο. Πατρών, Ι.Ο. Ρίου, ΝΟ Αιγίου, ΝΟ Καλαμάτας, ΝΟ Λακωνίας, Αίολο Καλαμάτας, Ολυμπιακό Πειραιώς και ΝΑΣ Πύλου.

Οι νικητές ανά κατηγορία

Optimist αγόρια

1. Γεώργιος Γκιζαριώτης (Ολυμπιακός)

2. Κωνσταντίνος Αναστασίου (ΝΟ Αιγίου Ποσειδών)

3. Ιάσων Ανδριόπουλος (Ι.Ο. Πατρών)

Optimist κορίτσια

1. Ολγα Δούσκα (Ι.Ο. Πατρών)

2. Κωνσταντίνα Δούσκα (Ι.Ο. Πατρών)

3. Ελένη Σιγουλάκη (Ν.Ο. Λακωνίας)

Optimist 11χρονα αγόρια

1. Γιώργος Θεοδωρόπουλος (Ν.Ο. Αιγίου Ποσειδών)

2. Δημήτρης Πατικόπουλος (Ν.Ο. Καλαμάτας)

3. Ιωάννης Λημνιός (Ν.Ο. Καλαμάτας)

Optimist 11χρονα κορίτσια

1. Κωνσταντίνα Δούσκα (Ι.Ο. Πατρών)

2. Κωνσταντίνα Γκίνη (Ν.Ο. Αιγίου Ποσειδών)

3. Αριάδνη Νταγκουνάκη (Ι.Ο. Πατρών)

Laser

1. Νίκος Γεωργόπουλος (Ι.Ο. Πατρών)

2. Παναγιώτης Οικονομόπουλος (Αίολος)

3. Μιχαήλ Πολυμενάκος (ΝΟ Λακωνίας).