Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 14:50

Tο Σάββατο ο αγώνας δρόμου «Filiatra run 2019»

Γράφτηκε από τον
Tο Σάββατο ο αγώνας δρόμου «Filiatra run 2019»

 

Τον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών, με τη συνεργασία και υποστήριξη του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης - Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ.).

Ο αγώνας «Filiatra run 2019» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 21,5 χιλιομέτρων, αγώνα δρόμου 9,8 χιλιομέτρων, αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος 5,2 χιλιομέτρων, καθώς και παιδικό αγώνα 750 μέτρων (για μαθητές Δημοτικού).

Συμμετοχή στους αγώνες 21,5 χλμ, 9,8 χλμ και 5,2 χλμ μπορεί όποιος και όποια ενδιαφέρεται να δηλώσει ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα sites.google.com/view/filiatrarun.

Οι δηλώσεις συμμετοχές θα γίνονται μέχρι σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να διευκολυνθεί ο καλύτερος προγραμματισμός. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα θα γίνουν για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και μέχρι μισή ώρα πριν την έναρξή του.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα 750 μέτρων είναι δωρεάν και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στη γραμματεία του αγώνα λίγη ώρα πριν την έναρξή του.

Για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων είναι απαραίτητη η εθελοντική συμμετοχή ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό. Όσοι θα ήθελαν να προσφέρουν εθελοντική εργασία κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και κατά την οργάνωσή τους, πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα εθελοντισμού στην ιστοσελίδα sites.google.com/view/filiatrarun ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα των διοργανωτών. Σε όλους τους Εθελοντές θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια, καθώς και υλικό (γιλέκο, σημαία κ.λπ.), τα οποία θα τους παραδοθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6974048572 (Χρήστος Μητράκος), 6977459655 (Χρήστος Μπαρκάς).