Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2019 16:01

ΤΕΝΙΣ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον ΟΑΚ

Γράφτηκε από τον

 

Με το σύνθημα “Ελα με τους πρωταθλητές, έλα στον ΟΑΚ”, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας καλεί μικρούς και μεγάλους να εγγραφούν στα τμήματα εκμάθησης τένις παιδιών και ενηλίκων του συλλόγου.

“Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε τα μυστικά του τένις από την ομάδα των πρωταθλητών!”αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην οποία γίνεται γνωστό ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος τονίζει τα εξής: “Ο ΟΑΚ, ο οποίος του χρόνου θα κλείσει 40 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό της Καλαμάτας, λειτουργεί με μια έμπειρη ομάδα προπονητών που έχουν εξειδίκευση στη διδασκαλία του τένις. Τα τμήματα που λειτουργούν απευθύνονται τόσο σε παιδιά κάθε ηλικίας, όσο και σε ενήλικες (αρχάριους και προχωρημένους). Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική τα τελευταία χρόνια και σε αγωνιστικό επίπεδο, με τους αθλητές του να διακρίνονται στα Ενωσιακά και Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Οι άριστες εγκαταστάσεις, στην Δυτική Παραλία και την Τέντα, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μεγάλων διοργανώσεων και παρέχουν στους αθλούμενους όλες τις προϋποθέσεις για άνετο και ασφαλές παιχνίδι.

Συνδυάζοντας την άθληση με την ψυχαγωγία, το τένις αποτελεί ιδανικό άθλημα για κάθε φύλο και κάθε ηλικία.

Ελάτε στον ΟΑΚ να το διαπιστώσετε! Πληροφορίες στην γραμματεία του ομίλου, τηλ. 2721020553 και στο email oak.kalamatas@gmail.com”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ