Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 10:03

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σε διεθνές τουρνουά καράτε στην Τουρκία Αδαμόπουλος και Χασανάκος

Γράφτηκε από τον

Στην Κωνσταντινούπολη διεξάγεται σήμερα και αύριο το διεθνές ανοιχτό τουρνουά Καράτε της Τουρκίας και ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος θα εκπροσωπηθεί με δύο αθλητές, τους Νίκο Αδαμόπουλο και Αναστάσιο Χασανάκο.

Οι αθλητές του συλλόγου και η προπονητική ομάδα του Παμμεσσηνιακού θα συμμετάσχουν στο μεγάλο τουρνουά υπό την σκέπη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Να σημειωθεί ότι οι Καλαματιανοί Καρατέκα, είναι και μέλη της προεθνικής ομάδας και θα εκπροσωπήσουν τα Ελληνικά χρώματα στην Τουρκία.

Ο Νίκος Αδαμόπουλος θα λάβει μέρος στο τεχνικό μέρος του κάτα και στο αγωνιστικό μέρος του κούμιτε στην κατηγορία των – 75 κιλών στους άνδρες και ο Αναστάσιος Χασανάκος θα αγωνιστεί στο κούμιτε στην κατηγορία των – 68 κιλών στους Νέους Άνδρες.

Οι προπονητές Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας που θα βρίσκονται στο πλευρό των Μεσσήνιων αθλητών δήλωσαν τα ακόλουθα:

« Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των αθλητών μας, που προσπαθούν να αφομοιώσουν τον τρόπο που χρειάζεται πλέον να προσεγγίσουμε το αγωνιστικό Καράτε, καθώς με την είσοδο του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο το 2020 έχουν γίνει σημαντικές τροποποιήσεις σε όλους τους τομείς του αθλήματος. Οι αθλητές μας θα συμμετάσχουν σε μια σημαντική διοργάνωση με διεθνή κύρος εκτός συνόρων και ο πρώτος στόχος είναι να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ένα μετάλλιο».

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο πρόεδρος της διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και Περιφερειακός εξεταστής Μαύρων Ζωνών και Νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε .Ευθύμιος Μπούρας.