Κυριακή, 13 Οκτώβριος 2019 13:20

Διακρίσεις του Κρανιώτη σε τρεις αγώνες τριάθλου

Γράφτηκε από τον

 

Σε τρεις αγώνες εκπροσώπησε τον Ευκλή ο έμπειρος Καλαματιανός τριαθλητής Κώστας Κρανιώτης τον προηγούμενο μήνα, κατακτώντας μάλιστα υψηλές θέσεις στην ηλικιακή του κατηγορία (30 - 34 ετών).

Ως λάτρης του τριάθλου επέλεξε την Sprint Distance (750 μ. κολύμπι - 20 χλμ. ποδήλατο - 5 χλμ. τρέξιμο) στους παρακάτω αγώνες :

Whynot Epidavros Action 2019. Στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου έλαβε μέρος στην αθλητική εκδήλωση στο Δήμο Επιδαύρου, που διοργάνωσε η εταιρεία Whynot, στην Sprint απόσταση κατακτώντας την 4η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η στην ηλιακή του κατηγορία.

Isonman Vs Triathlon Ρέθυμνο. Στις 27 με 29 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ρεθύμνου και η Trimore Χterra Greece μετέτρεψαν το Ρέθυμνο, την ιστορική πόλη της Κρήτης, σε ένα ιδανικό στίβο στο οποίο ο Κρανιώτης έκανε και το δεύτερο σταθμό του, ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους αθλητές, με αποτέλεσμα την 6η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η στην ηλικιακή του κατηγορία.

Il porto Triathlon Igoumenitsa. O αθλητικός σύλλογος Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας διοργάνωσε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου τρίαθλο στην πόλη της Ηγουμενίτσας και η αγάπη του καλαματιανού αθλητή, τόσο για το τρίαθλο, όσο και για την ΄Ηπειρο τον οδήγησαν χωρίς δεύτερη σκέψη στη πόλη αυτή, όπου κολυμπώντας στη λιμνοθάλασσα της Ηγουμενίτσας, ποδηλατώντας και τρέχοντας παραθαλάσσια βρέθηκε στην 8η θέση στη γενική κατάταξη και στη 2η Θέση στην ηλικιακή του κατηγορία.

Ο Κρανιώτης δήλωσε για την συμμετοχή του στους παραπάνω αγώνες: “Θα ήθελα, να ευχαριστήσω την ποδηλατική ομάδα του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλή και την ομάδα The camp 10, που με καθοδηγεί στις προπονήσεις μου, τον Τάκη Λαγοπάτη που επιβλέπει τις κινήσεις μου στο υγρό στοιχείο και φυσικά όλους τους διοργανωτές και εθελοντές που φρόντισαν για αυτές τις τριαθλητικές γιορτές. Λένε, ότι άμα δεν δοκιμάσεις, δε θα μάθεις ποτέ ποια είναι τα όρια σου, αλλά ένα μέρος σαν την Αρχαία Επίδαυρο, το Ρέθυμνο και την Ηγουμενίτσα παίζουν σημαντικό ρόλο όχι μόνο για να τα μάθεις αλλά και να τα ξεπεράσεις, καθώς ο πόνος από τον αγώνα γίνετε πιο απολαυστικός σε γραφικές διαδρομές, όταν συναγωνίζεσαι όμορφους ανθρώπους”.