Πέμπτη, 24 Οκτώβριος 2019 17:36

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χρυσό η Παπακωνσταντίνου στο Χαϊδάρι

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή της πρόσθεσε η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου.

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας πήρε την πρώτη θέση στο διπλό, στο 5ο Ε2 τουρνουά τένις που έγινε στο Χαϊδάρι από 18 έως 22 Οκτωβρίου. Η ταλαντούχα τενίστρια κατέκτησε το χρυσό στο διπλό κοριτσιών Κ14, στο οποίο αγωνίστηκε με παρτενέρ την Ελένη Τσέτσου από τον ΑΟΑ Χαϊδαρίου.

Στον πρώτο γύρο πέρασαν bye ενώ στον προημιτελικό επιβλήθηκαν 2-0 (6-1,6-1) των Κουνέλη (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή)/Χατζηορφανού (ΑΟΑ Φιλοθέης). Στην συνέχεια ήρθε η νίκη (6-4,7-6) στον ημιτελικό επί των Μάγια (ΑΟΑ Φιλοθέης)/ Στόκα (Αο Ποσειδών Λουτρακίου) και στον τελικό μετά από εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκαν επίσης 2-0 (6-2,6-3) των Σακογιάννη (ΑΟΑ Χαϊδαρίου)/ Μπεσμπαλτά (ΑΟΑ Φιλοθέης).

Η πρωτιά στο Χαϊδάρι ήταν η δεύτερη σε μικρό χρονικό διάστημα για τις Παπακωνσταντίνου/ Τσέτσου, μετά την επιτυχία τους στην Τρίπολη στις αρχές Αυγούστου.

Στο απλό η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα νικήτρια Μπεσμπαλτά (ΑΟΑ Φιλοθέης). Στον πρώτο γύρο νίκησε 2-0 την Πραποπούλου (ΑΟΑ Πατρών), ενώ στην φάση των “16” επιβλήθηκε 2-0 της Σακογιάννη (ΑΟΑ Χαϊδαρίου).