Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2019 16:06

ΣΔΥΜ: Διάκριση Λαμπίρη στο “3ο Kaiafas Run”

Γράφτηκε από τον

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου και αθλητών, αλλά και σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο στη λίμνη Καϊάφα, πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου το 3ο Kaiafas Run 2019, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Ζαχάρως, ο Σύλλογος «Ποδηλάτες Ζαχάρως» και οι Δρομείς Υγείας Ζαχάρως με την υποστήριξη του Δήμου Ζαχάρως, της Εταιρείας Ακινήτων δημοσίου – ΕΤΑΔ Α.Ε. και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πραγματοποιήθηκαν τρεις διαδρομές, αυτές των 10 χιλιομέτρων, αλλά και των 1000 και 2000 μέτρων για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου όπου η προσέλευση και φέτος ήταν τεράστια, τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους δρομείς, αφήνοντας πλήρης ικανοποιημένους τους διοργανωτές.

Στο κύριο αγώνα των 10 χιλιομέτρων τερμάτισαν 165 δρομείς διασχίζοντας μία διαδρομή που κινήθηκε σε χωμάτινο δρόμο, γύρω από τις όχθες της λίμνης, όπου βρέθηκαν και 13 μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, με τη καλύτερη διάκριση για τον Αλέξη Λαμπίρη, που τερμάτισε σε χρόνο 44:53", καταλαμβάνοντας τη 3η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία άνω των 41 ετών.

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τα μέλη του και τον Λαμπίρη για την επιτυχία του.