Παρασκευή, 01 Νοέμβριος 2019 14:18

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στην Τρίπολη ο πρώτος αγώνας για το ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στην Τρίπολη ο πρώτος αγώνας για το ΝΟΚ

Με αμείωτο ρυθμό προετοιμάζονται τα τμήματα των αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας εν όψει των υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Η συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις είναι μεγάλη με την αγωνιστική ομάδα να απαρτίζεται από 34 αθλητές και την προαγωνιστική από 58 παιδιά, τα οποία αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στην αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος.

Ο ΝΟΚ ετοιμάζεται για τον πρώτο κολυμβητικό αγώνα της σεζόν στην Τρίπολη. Πρόκειται για τους αγώνες κολύμβησης που διοργανώνει ο ΚΟΑΤ με την επωνυμία "35 Χρόνια ΚΟΑΤ" και ο καλαματιανός σύλλογος αναμένεται να λάβει μέρος με το σύνολο των παιδιών αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας.

Μεγάλη συμμετοχή στην εσωτερική ημερίδα

Ο ΝΟΚ πέρα από τα αγωνιστικά και προαγωνιστικά τμήματα, δίνει μεγάλο βάρος και στα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου όλων των βαθμίδων από τα αρχάρια έως και τα προχωρημένα. Ήδη τα τμήματα των ακαδημιών τον Οκτώβριο ξεπέρασαν τα διακόσια παιδιά.

Προκειμένου λοιπόν οι γονείς να έχουν την δυνατότητα να διαπιστώσουν την πρόοδο των παιδιών τους μέσα από την δουλειά που επιτυγχάνεται από τους προπονητές και παράλληλα να δοθεί η δυνατότητα στους λιλιπούτειους κολυμβητές -τριες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, το τμήμα κολύμβησης διοργάνωσε στις 20 Οκτωβρίου εσωτερική κολυμβητική ημερίδα. Συμμετείχαν πάνω από διακόσια παιδιά, κερδίζοντας το χειροκρότημα της κατάμεστης από φίλους του υγρού στίβου κερκίδας του δημοτικού κολυμβητηρίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ενώ παρακολούθησε τις προσπάθειες των μικρών παιδιών με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τα τμήματα άσκησης ενηλίκων (κοινού), για τα οποία υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.