Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2019 10:32

Με 202 δρομείς ο ΣΔΥΜ στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Γράφτηκε από τον
Με 202 δρομείς ο ΣΔΥΜ στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Ο ΣΔΥ Μεσσηνίας θα είναι και πάλι παρών με 202 αθλητές στις εκδηλώσεις του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2019.

Η μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή που συγκεντρώνει χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Ο ΣΔΥΜ αναφέρει για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών: "Πρόκειται για το πολιτισμικό αθλητικό γεγονός που δημιούργησε παγκοσμίως το πρότυπο για παρόμοιες διοργανώσεις και που κερδίζει συνεχώς τη συμμετοχή όλο και περισσοτέρων αθλητών και θιασωτών. Από τότε που καθιερώθηκε ως Ολυμπιακό αγώνισμα, χιλιάδες άνθρωποι επιθυμούν να ακολουθήσουν τα βήματα του πρώτου Μαραθωνοδρόμου, τρέχοντας τη μία και μοναδική κλασσική διαδρομή. Τα βήματα που απαιτούν πειθαρχία, υπομονή, επιμονή, σεβασμό και αφοσίωση στη διαδικασία. Δεν είναι ένας κοινός αγώνας μεγάλων αποστάσεων. Λειτουργεί ως σύμβολο, σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν ηττημένοι. Ο στόχος δεν είναι ο χρόνος, είναι ο τερματισμός. Στο τέρμα μοιράζονται όλοι τη νίκη. Ακόμα και αυτοί που δεν καταφέρνουν να τερματίσουν, συνεχίζουν να αγωνίζονται για να τα καταφέρουν μια επόμενη φορά".

Η συμβουλή του ΣΔΥ Μεσσηνίας προς τους αγωνιζόμενους: "Μην προσθέτετε περισσότερο άγχος στον εαυτό σας τις τελευταίες ημέρες. Απλά απολαύστε τη συμμετοχή σας. Θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τον καθένα. Ιδιαίτερα για τους πρωτάρηδες. Θα επανεκτιμήσετε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο".