Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2019 17:07

Ο Σταμάτης υπεύθυνος στο τμήμα ποδηλασίας του Ευκλή

Γράφτηκε από τον

 

Ο Παντελής Σταμάτης είναι ο νέος υπεύθυνος του τμήματος ποδηλασίας του Ευκλή Καλαμάτας, καθώς ο Πάνος Βεργετόπουλος μετά από έξι χρόνια εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα συνεχάρη τους ποδηλάτες για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις και για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ελένη Οικονομοπούλου πρότεινε νέο υπεύθυνο τον ενεργό ποδηλάτη Παντ Σταμάτη και η πρόταση της έγινε ομόφωνα αποδεχτή από τους υπόλοιπους στη συνάντηση που έγινε την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία του Ευκλή, έπειτα από κάλεσμα της κ. Οικονομοπούλου και του κ. Βεργετόπουλου. Ο νέος υπεύθυνος του τμήματος Παντελής Σταμάτης δήλωσε: “Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη, που μου έδειξε η πρόεδρος και οι συναθλητές μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό από την μεριά μου, ώστε να στηρίξω το τμήμα και να προωθήσουμε όλοι μαζί την κοινή μας αγάπη για το ποδήλατο”.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και άλλα θέματα εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Συγκεκριμένα τα θέματα αφορούν τα εξής: Διοργάνωση 2 ποδηλατικών αγώνων στην περιοχή μας, προπονήσεις, νέα εμφάνιση των ποδηλατών του συλλόγου (νέα στολή), εξεύρεση χορηγών για το 2020, διανομή στολής στους ποδηλάτες, κόστος στολής, λογότυπο, έκδοση νέων δελτίων κ.τ.λ.