Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 15:03

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Θετική εμφάνιση ο Ηλιάδης στο Μπιλμπάο

Γράφτηκε από τον

 

Στον αγώνα ρυθμικής γυμναστικής Euskalgym που έγινε στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Μπιλμπάο έλαβε μέρος ο Γιάννης Ηλιάδης.

Ο Μεσσήνης αθλητής είχε καλύτερη επίδοση από πέρυσι και έλαβε αρκετά καλή κριτική από τους κριτές, αλλά και από άλλα άτομα.

Ο ιδιαίτερα δύσκολος αγώνας έγινε στο “ Bilbao Exhibition Center”, με τον Γιάννη Ηλιάδη να καταλαμβάνει την 15η θέση στην μπάλα, αφού είχε μία πτώση η οποία του στέρησε σχεδόν ένα βαθμό. Ο ίδιος όμως έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα με δεδομένες και τις συνθήκες, καθώς ταξίδευε ολόκληρο το Σάββατο και έφθασε στο Μπιλμπάο τη Κυριακή στις 10:20 το πρωί. Και από το αεροδρόμιο έφθασε στο γυμναστήριο στις 11 πάρα δέκα ενώ στις 12 θα έπρεπε να αγωνιστεί.

Προπόνηση στο αεροδρόμιο!

Ως εκ τούτου αναγκαστικά στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης όπου είχε στάση για 8 ώρες , ο Γιάννης Ηλιάδης έκανε ολόκληρο το ζέσταμα και όταν έφτασε στο γυμναστήριο έκανε απλά ένα γρήγορο ζέσταμα για να ξεκινήσει να δουλεύει το πρόγραμμα του.

Ο ίδιος μιλώντας στην “Ε” είπε ότι το επόμενο διάστημα θα απέχει από τη προπόνηση καθώς όπως λέει “Εχω έναν τραυματισμό στη μέση και στα πόδια, κάτι που επιδεινώθηκε καθώς ολόκληρο το καλοκαίρι σταμάτησα τη προπόνηση μόνο για δύο μέρες , καθώς προετοιμαζόμουν για τον αγώνα δουλεύοντας καθημερινά. Και αυτό δυσκόλεψε καθώς λίγες μέρες πριν τον αγώνα έγινε μια αλλαγή στο πρόγραμμα και η κατηγορία ανδρών που αγωνιζόμουν στο στεφάνι άλλαξε και θα αγωνιζόμουν στη μπάλα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα λίγες μέρες πριν τον αγώνα να πρέπει να ξεκινήσω να δουλεύω άλλο όργανο. Παρόλα αυτά, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την επίδοση μου αλλά και χαρούμενος, καθώς καμία στιγμή δεν άφησα τίποτα να με εμποδίσει. Το μόνο ευχαριστώ που θέλω να πω είναι στους φίλους που είναι πάντα εκεί κάθε στιγμή, καθώς και στη μητέρα μου που με στηρίζει σε αυτό που κάνω”, λέει ο Γ. Ηλιάδης..