Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 10:30

Στην Πάτρα σήμερα το πρώτo ματς του ΝΟΚ στην Α2 πόλο

Γράφτηκε από τον
Στην Πάτρα σήμερα το πρώτo ματς του ΝΟΚ στην Α2 πόλο

Ξεκινά το πρωτάθλημα της Α2 στο πόλο όπου θα συμμετέχει ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σήμερα Κυριακή και συμμετέχουν 16 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους.

Στην πρεμιέρα, στις 1.30 μ.μ. ο ΝΟΚ θα φιλοξενηθεί από την Ν.Ε. Πατρών.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίζεται στον νότιο όμιλο μαζί με την Τρίαινα Βούλας, την ΑΕΚ, το ΠΕΚΕΒ από την Χίο (και οι τρεις ανέβηκαν πέρσι μαζί με τον ΝΟΚ από την Β΄ Εθνική), την ΝΕ Πατρών, τον ΝΟ Πατρών, την ΓΣ Περιστερίου και τον Ηλυσιακό. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό όμιλο με ομάδες που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 και οι οποίες ευελπιστούν να επιστρέψουν στην μεγάλη κατηγορία. Στον βόρειο όμιλο συμμετέχουν ο Άρης και ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης από την Θεσσαλονίκη, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας, ΓΣ Ηλιούπολης, Μίλων ΑΟΝΣ, Νηρέας Γέρακα, ΑΕ Χαϊδαρίου.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται με έδρες (εντός - εκτός) για την κανονική διάρκεια και στην συνέχεια χωρίζονται σε ομίλους ανόδου (play off) και ομίλους καθόδου (play out). Οι δύο πρώτες ομάδες ανέρχονται στην Α1 και οι τέσσερις τελευταίες υποβιβάζονται στην Β’ Εθνική.

Με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας εφέτος θα αγωνιστούν οι Μακρής Μιχάλης, Παπασταθόπουλος Ιωάννης, Θεοδωρακόπουλος Στέλιος, Βερνάρδος Σταύρος, Σταυρόπουλος Γιώργος, Μπίρης Κώστας, Παναγιώταρος Νίκος, Καμενίτσας Σταύρος, Κουτσιαλής Αριστοτέλης, Τζούβελης Κώστας, Μουστάκας Φίλιππας, Τραγγανίδας Βασίλης, Τσιγώνιας Γιώργος, Καρπέτας Κώστας, Αντωνόπουλος Θανάσης, Ναζίρης Ραφαήλ, Αγγελής Σπύρος, Αγγελής Κώστας, Κοσιφολόγος Θανάσης, Ντρούβας Βαγγέλης, Κωνσταντόπουλος Δήμος, Χριστόφορος Παναγιώτης, Δημόπουλος Θάνος, Ρούσσης Παναγιώτης, Περδικέας Παναγιώτης.