Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2019 15:23

Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Θρίαμβος στο ΣΕΦ με πέντε μετάλλια

Γράφτηκε από τον

 

Με 10 αθλητές και αθλήτριες έλαβε μέρος ο Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Κυπαρισσίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα UNDER 21 και στο πανελλήνιο κύπελλο, που έγιναν από 21 έως 24 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Μεσσηνιακός σύλλογος θριάμβευσε στο ΣΕΦ, καθώς πέντε αθλητές κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο. Συγκεκριμένα η Αννα Γιακουμοπουλου κατάκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -49 νέων γυναικών.

Ο Αδάμ Κωνσταντόπουλος πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -55 κιλών εφήβων στο κύπελλο Ελλάδας.

Η Διονυσία Μπουρδέκα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -63 κιλών εφήβων στο κύπελλο Ελλάδας.

Ο Χαράλαμπος Γκόρος πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -37 κιλά παίδων και ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία + 78 κιλά εφήβων.

Ακόμα την πέμπτη θέση κατέκτησαν δύο αθλητές που πρώτη φορά συμμετείχαν σε επισήμους αγώνες.

Ο λόγος για τον Διονύση Ζουμπούλη στην κατηγορία -49 κιλών παίδων και την Δήμητρα Στρίγκα στην κατηγορία -59 κιλά εφήβων. Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Γιώργος Βελισσάρης, Αρσανία Κίτσου και Δήμητρα Βλάχου. Οι 6 από αυτούς τους αθλητές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε πιο υψηλού επιπέδου πανελλήνιο πρωτάθλημα, με σκοπό να αποκομίσουν εμπειρίες και να αξιολογηθεί η κατάσταση που βρίσκονται, ώστε στο μέλλον να βελτιωθούν και να πρωταγωνιστήσουν στις κατηγορίες τους.

Ο προπονητής Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ο οποίος καθοδήγησε όλους τους αθλητές σε αυτά τα πρωταθλήματα, δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση τόσο αυτών που έλαβαν μέρος πρώτη φορά σε μια επίσημη διοργάνωση σε πανελλήνιο επίπεδο, όσο και από τους αθλητές που διακρίθηκαν, οι οποίοι έδειξαν ωριμότητα και σταθερότητα στην απόδοση τους,. Κάτι που είναι προϊόν της συστηματικής δουλειάς που γίνεται, και από το υπόλοιπο προπονητικό τιμ του συλλόγου όπως είναι ο προπονητής Παναγιώτης Δίκαιος και ο Δημήτρης Δίκαιος οι οποίοι καθοδηγούν τις μικρότερες ηλικίες ώστε να αναδείξουν οι μικροί αθλητές το ταλέντο τους.

Το ΔΣ του συλλόγου συνεχάρη όλους του αθλητές και ιδιαίτερα αυτούς που διακρίθηκαν διότι όλο αυτό αποτελεί προϊόν στοχευμένης και ομαδικής δουλειάς.