Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 14:12

A2 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττα για το ΝΟΚ από τον ισχυρό Γ.Σ. Περιστερίου

Γράφτηκε από τον
A2 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττα για το ΝΟΚ από  τον ισχυρό Γ.Σ. Περιστερίου

Τα γιορτινά του... φόρεσε χθες το μεσημέρι το κολυμβητήριο της Καλαμάτας για να φιλοξενήσει ένα ιστορικό ματς υδατοσφαίρισης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας έδωσε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην Α2 με αντίπαλο τον Γ.Σ. Περιστερίου και παρά την ήττα με 4-16 κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα 100 και πλέον φιλάθλων. Το γεγονός άλλωστε ότι μετέχει στην Α2 είναι επιτυχία για το ΝΟΚ, που κερδίζει εμπειρίες. Στο χθεσινό ματς ήταν το αουτσάιντερ, αφού υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και ο Γ.Σ. Περιστερίου έκανε εύκολα το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΝΟΚ γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα. Ο Γ.Σ. Περιστερίου προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-10, για να πετύχει ο ΝΟΚ τα πρώτα του γκολ στο τρίτο οχτάλεπτο, στο οποίο μάλιστα κέρδισε (3-1). Δύο γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Τζούβελης και από ένα οι Θεοδωρακόπουλος και Τσιγώνιας. Για τον Γ.Σ. Περιστερίου σκόραραν 10 παίκτες!

Τα οχτάλεπτα: 0-6, 0-4, 3-1, 1-5.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Στάθης Μπακολιάς): Μακρής, Θεοδωρακόπουλος 1, Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κουτσιάλης, Βενάρδος, Μουστάκας, Ναζίρης, Παναγιώταρος, Σταυρόπουλος, Τζούβελης 2, Τσιγώνιας 1, Χριστόφορος, Ντρούβας, Μπίρης.

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Αλ. Παπανικολάου 2, Λαδάς 1, Δανούρδης 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 2, Ατιέ, Φαναριότογλου 1, Αγκόρτσας 2, Κλήμος 2 , Τζώρτζης 2, Τσαγκάρης 1 , Κουρής, Γιαννουλάτος, Κουφόπουλος.