Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 15:18

Σε αναπτυξιακό τουρνουά πάλης συμμετείχε ο Αριστόδημος

Γράφτηκε από τον
Σε αναπτυξιακό τουρνουά πάλης συμμετείχε ο Αριστόδημος

 

Στο “Παιδικό Αναπτυξιακό Τουρνουά Πάλης” που έγινε την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτακος του Δήμου Φυλής συμμετείχε ο Αθλητικός Σύλλογος Μεσσηνίας Αριστόδημος.

Εγιναν δυνατοί αγώνες που πιστοποίησαν το υψηλό επίπεδο των μικρών αθλητών.

Από τον Αριστόδημο συμμετείχαν οι Ολγα Χαριτοπούλου (μια νίκη, μια ήττα), Βασιλεία Ευθυμιάδη (μια νίκη, μια ήττα), Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (μια νίκη, μια ήττα), Ιωάννης Παναγιωτόπουλος (μια νίκη, μια ήττα), Ελένη Μαρκοπούλου (δύο νίκες), Σπύρος Γιαννίκος (2 ήττες). Προπονητής ήταν ο Γιώργος Ευθυμιάδης.

Η ανακοίνωση του Μεσσηνιακού συλλόγου αναφέρει: “Η αποστολή του Αριστόδημου αποτελείτο από έξι αθλητές που έδωσαν γερούς και άνισους αγώνες με παλαιότερους και βαρύτερους αθλητές για ένα αγώνα τουλάχιστον. Οι εμπειρίες που αποκτά κάθε αθλητής που συμμετέχει σε έναν επίσημο αγώνα είναι ανεκτίμητες , αξέχαστες και ριζωμένες στο μυαλό τους για πάντα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και πολλά εύγε στο προπονητή μας, που πραγματικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα. Ένας εκπαιδευτής που φτιάχνει χαρακτήρες, αθλητές και πρωταθλητές στη πάλη και στη ζωή. Αποχαιρετώντας το 2019, το σωματείο μας συμπληρώνει το 3ο χρόνο της επιτυχημένης πορείας του στο χώρο του αθλητισμού.

Οι φετινές επιτυχίες των αθλητών μας, τόσο στους διασυλλογικούς αγώνες όσο και στα πανελλήνια πρωταθλήματα, μας γεμίζουν υπερηφάνεια και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Παράλληλα, η συνεχής προσέλευση νέων αθλητών, κυρίως στις μικρές κατηγορίες (μίνι και ακαδημιών) αποτελεί στέρεο υπόβαθρο και σοβαρή υποθήκη για τη μελλοντική πορεία του και το κοινωνικό έργο που υπηρετεί, την ανάπτυξη και διάδοση δηλαδή, της πάλης και της υγιούς άμιλλας”.