Κυριακή, 08 Δεκέμβριος 2019 13:47

ΠΟΛΟ: Εκτός με ΝΟ Πατρών σήμερα ο ΝΟ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Από τον ΝΟ Πατρών θα φιλοξενηθεί σήμερα στις 3 μ.μ. η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτή την κατηγορία, θα αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα του ΝΟ Πατρών η οποία έχει στο ιστορικό της την κατάκτηση οκτώ πρωταθλημάτων από το 1935-1950. Επιπλέον έχει δώσει το παρών σε έξι τελικούς του κυπέλλου, με αποκορύφωμα την κατάκτησή του το 1995 κόντρα στην ομάδα της Βουλιαγμένης, ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (Len Trophy) το 1999 με αντίπαλο την ουγγρική Ούιπεστ, το 1992 έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Εχει τρία πρωταθλήματα Α2 Εθνικής Κατηγορίας και εξήντα οκτώ συμμετοχές σε πρωταθλήματα Α’ και Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Τελευταία χρονιά που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α1 ήταν την περίοδο 2016-2017.
Θυμίζουμε ότι την δεύτερη αγωνιστική ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας υποδέχθηκε στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου και γνώρισε αναμενόμενη ήττα με 16-4, παρουσιάζοντας όμως σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ΝΕ Πατρών.
Το σημερινό  πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για τον νότιο όμιλο έχει ως εξής:
ΝΕ Πατρών – ΠΕΚΕΒ (1.30 μ.μ.)
ΝΟ Πατρών – ΝΟ Καλαμάτας (3 μ.μ.)