Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 17:12

ΠΟΛΟ: Προπονήσεις της ακαδημίας του Αργη με τον ομοσπονδιακό προπονητή

Γράφτηκε από τον

 

Υπό το βλέμμα του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή ακαδημιών Φώτη Γιαννόπουλου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να συμμετάσχουν σε αγώνες κατά ηλικιακές ομάδες, οι νεαροί αθλητές της πόλης της Καλαμάτας, ανάμεσα τους και τα παιδιά της ακαδημίας του Αργη.

Ο κ. Γιαννόπουλος επισκέφτηκε το κολυμβητήριο της Καλαμάτας στη 1 και 2 Δεκεμβρίου και παρείχε χρήσιμες οδηγίες στους προπονητές των νεαρών αθλητών, ενώ επισήμανε στους νέους πολίστες πτυχές του αθλήματος και τη σημασία της προπόνησης. Τέλος ευχαρίστησε όλους για την προσπάθειά τους και δεσμεύτηκε ότι θα επαναλάβει σύντομα την επίσκεψη για δει την εξέλιξή τους.

Η ΠΑΕ Αργης Καλαμάτας με ανακοίνωσή της χαιρετίζει την κίνηση της Κ.Ο.Ε. για την ανάπτυξη των ακαδημιών και στην περιφέρεια, και όχι μόνο των μεγάλων αστικών κέντρων, αναμένοντας ως αθλητικό σωματείο να υπάρξει συνέχεια στο νέο της εγχείρημα. Ακόμα ευχαριστεί τον περιφερειακό Ομοσπονδιακό προπονητή ακαδημιών Φώτη Γιαννόπουλο για τις πολύτιμες συμβουλές του, τόσο στο προπονητικό τιμ του Αργη, αλλά και στους νεαρούς υδατοσφαιριστές. Να σημειωθεί ότι ο Φώτης Γιαννόπουλος διετέλεσε προπονητής της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ Καλαμάτας τις αγωνιστικές περιόδους 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017.

Στην επιτυχημένη συνεργασία αυτά τα 3 χρόνια, αξιοσημείωτη ήταν η ιστορική άνοδος της καλαματιανής ομάδας στη Β’ εθνική την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Γι’ αυτό και ο Αργης με ανακοίνωση του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και καταλήγει αναφέροντας:

“H ΠΑΕ Αργης Καλαμάτας, η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης θα συνεχίσουν σταθερά και αταλάντευτα να καλλιεργούν στη νεολαία το μήνυμα της ενασχόλησης με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον υγρό στίβο, την υδατοσφαίριση μεταλαμπαδεύοντας στους νέους αθλητές τη σημασία του «Ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ