Τρίτη, 24 Δεκέμβριος 2019 20:21

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Αθληση και διασκέδαση για τα τμήματα στίβου

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Αθληση και διασκέδαση για τα τμήματα στίβου

 


Αθληση και διασκέδαση συνδύασε το αμιγώς χριστουγεννιάτικο τριήμερο εκδηλώσεων και δράσεων, που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού για τα τμήματα στίβου του ιστορικού συλλόγου.

Η αρχή έγινε την περασμένη Παρασκευή, όπου στο τμήμα της Καλαμάτας διεξήχθη χριστουγεννιάτικη γιορτή με κεράσματα, μουσική, παιχνίδια για τους μικρούς αθλητές, στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου, γράμμα στον Άγιο Βασίλη και φυσικά επίσκεψη του ίδιου του Άγιου Βασίλη! Γονείς, προπονητές και παιδιά διασκέδασαν και οι μεγαλύτεροι έγιναν για λίγο παιδιά.
Την επόμενη μέρα το τμήμα στίβου της Μεσσήνης έλαβε μέρος στο 1ο Christmas Night Run Μεσσήνης 2019. 70 παιδιά του τμήματος της Μεσσήνης έτρεξαν το γύρο της πλατείας, φορώντας σκουφάκια Άγιου Βασίλη και απολαμβάνοντας αυτό τον διαφορετικό χριστουγεννιάτικο αγώνα. Τα παιδιά συνόδευαν πέρα από τους γονείς τους, η προπονήτρια του Συλλόγου στην Μεσσήνη Ελευθερία Πουλάκου και ο επικεφαλής του τμήματος στίβου και μέλος του Δ.Σ. του Μεσσηνιακού Γ.Σ. Δημήτρης Πουλόπουλος. Οι δράσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή με την χριστουγεννιάτικη εκδρομή του συλλόγου στην Αθήνα. Γονείς και αθλητές των τμημάτων της Καλαμάτας, της Μεσσήνης, του Άρι και του Πεταλιδίου, μαζί με προπονητές του συλλόγου, ταξίδεψαν στην Αθήνα και επισκέφθηκαν το πρωτότυπο και ιδιαίτερο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων και στη συνέχεια το ίδρυμα πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 3ήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου.
Η τελευταία προπόνηση των τμημάτων έγινε χθες, με το Μεσσηνιακό να εύχεται μια καλή νέα αθλητική χρονιά!