Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2020 14:55

ΠΟΛΟ: Ηττα του ΝΟΚ στη Χίο

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα με 18-9 γνώρισε στην Χίο η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας από το ΠΕΚΕΒ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η καλαματιανή ομάδα βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ και παρά την προσπάθεια που έκανε στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Τα οκτάλεπτα ήταν 6-2, 5-3, 2-2, 5-2. Αποβολές: 5 αποβολές κερδισμένες για το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας ενώ η ομάδα του ΠΕΚΕΒ κέρδισε 9 αποβολές και 3 πέναλτι. Σκόρερ για το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας ήταν οι: Παναγιώταρος 4, Καρπέτας 2, Αντωνόπουλος 1, Αγγελής Σ. 1, Βερνάρδος 1.

Με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίστηκαν οι: Μιχάλης Μακρής, Κώστας Αγγελής, Σπύρος Αγγελής, Θανάσης Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης Κουτσιαλής, Σταύρος Βερνάρδος, Σταύρος Καμενίτσας, Ραφαήλ Ναζίρης, Νίκος Παναγιώταρος, Κώστας Καρπέτας , Κώστας Τζούβελης, Γιώργος Τσιγώνιας, Παναγιώτης Χριστόφορος. Την αποστολή στην Χίο συνόδευσε η έφορος του τμήματος Λυδία Εξηνταβελόνη.

Επόμενο παιχνίδι για τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας στις 2 Φεβρουαρίου στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας με αντίπαλο την Τρίαινα Βούλας.