Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2020 15:47

Νέοι αθλητές στο Σύλλογο Αντισφαίρισης Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

Υψηλούς στόχους (άνοδος στην Β’ εθνική) βάζει πλέον ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης, καθώς ενισχύθηκε με πολλούς αθλητές και αθλήτριες, ξεκινώντας συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Χριστόπουλο και το “Kalamata Tennis Garden, τον νέο ιδιωτικό χώρο που δημιούργησε στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας ο κ. Χριστόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του φιλόδοξου συλλόγου αναφέρει: “Στον Σ.Α. Μεσσήνης πήραν μεταγραφή πληθώρα αθλητών/αθλητριών όλων των ηλικιών, οι οποίοι αποχώρησαν απο τον καλαματιανό σύλλογο ακολουθώντας τον προπονητή Χρήστο Χριστόπουλο στο Kalamata Tennis Garden, τον νέο ιδιωτικό χώρο που δημιούργησε στην Νέα Είσοδο Καλαμάτας.

Με ανακοίνωση του ο Μεσσήνιος τεχνικός ευχαριστεί τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Α.Μεσσήνης, που δέχθηκαν να στεγάσουν αυτά τα παιδιά. Η συνεργασία αυτή εγγυάται την συμμετοχή των αθλητών στα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας, ενώ παράλληλα ανοίγει ο δρόμος για από κοινού αναλήψεις μελλοντικών πρωταθλημάτων αντισφαίρισης. Η ποιότητα των αθλητών που αγωνίζονται πλέον με τα χρώματα του Σ.Α.Μεσσήνης θα αποδειχθεί και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα τον Νοέμβριο, όπου ο στόχος θα είναι η παρθενική άνοδος στην Β' Εθνική για το σύλλογο της Μεσσήνης”.