Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 14:00

Η πίτα του τμήματος κολύμβησης του ΝΟΚ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Η πίτα του τμήματος κολύμβησης του ΝΟΚ (φωτό)

 

Την πίτα του έκοψε το προηγούμενο διάστημα το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας "Ο Ποσειδών".

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κέντρο “Κουκούτσης” και περιλάμβανε ακόμα λαχειοφόρο αγορά με πολλά δώρα. Το “παρών” μεταξύ άλλων έδωσε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε και στις εξελίξεις σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου. Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του ΝΟΚ Στάθης Μπακολιάς έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, παρουσιάζοντας τις επιτυχίες των παιδιών και την συνολική θέση που κατέλαβε ο σύλλογος στα πανελλήνια πρωταθλήματα όπου συμμετείχε.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στις 31 Γενάρη και 1, 2 Φεβρουαρίου ο ΝΟΚ θα συμμετάσχει στους χειμερινούς αγώνες Νοτίου Ελλάδος παμπαίδων - παγκορασίδων ΑΒ στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθούν πάλι στο ΟΑΚΑ (7-9 Φεβρουαρίου) οι χειμερινοί αγώνες παίδων- κορασίδων και εφήβων-νεανίδων. Από 14 έως 16 Φεβρουαρίου θα γίνουν στο ΟΑΚΑ οι χειμερινοί αγώνες ανδρών – γυναικών και στις 22 Φεβρουαρίου στην Πάτρα οι χειμερινοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών περιφέρειας.

Στο μεταξύ, κανονικά διεξάγονται και οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή (4-7 μ.μ.) με ικανοποιητικό αριθμό παιδιών για χειμερινή περίοδο.

Σε αυτό βέβαια έχει συντελέσει και η άνοδος της θερμοκρασίας του νερού στην πισίνα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, δίνοντας την δυνατότητα σε πολλά μικρά παιδιά της πόλη μας να αθληθούν στο νερό και κατά τους χειμερινούς μήνες.