Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 14:30

ΠΑΛΗ: Με δύο αθλήτριες ο Αριστόδημος στους μεσογειακούς αγώνες

Γράφτηκε από τον

 

Τρεις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όσον αφορά την πάλη θα φιλοξενήσει η χώρα μας μέσα στο 2020.

Πρόκειται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων, το Μεσογειακό πρωτάθλημα και τους Βαλκανικούς Αγώνες, που θα κάνουν την Ελλάδα επίκεντρο της πάλης. Οι διεθνείς διοργανώσεις παράλληλα δίνουν την ευκαιρία στους Ελληνες αθλητές να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται και η τοπική κοινωνία, μέσω του αθλοτουρισμού και των χιλιάδων αθλητών, αθλητριών συνοδών και επισκεπτών που θα φτάσουν το 2020 στην Ελλάδα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μεσσηνίας Αριστόδημος θα δώσει μάλιστα το παρών στους Μεσογειακούς αγώνες πάλης που θα γίνουν από 3 έως 5 Απριλίου στο Λουτράκι, με δύο αθλήτριες στην κατηγορία U11-U13 Ο λόγος για την Ολγα Χαριτοπούλου και την Ελένη Μαρκοπούλου, πρωταθλήτριες Ελλάδος το 2019, χρυσή η πρώτη και ασημένια η δεύτερη αντίστοιχα. Ο Αριστόδημος θα συνεχίσει το ταξίδι του στα παλαιστικά ταπί εκπροσωπώντας, εκτός από τη χώρα μας (στους Μεσογειακούς αγώνες) και την Μεσσηνία στα πανελλήνια πρωταθλήματα που έρχονται.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα συμμετάσχει στην τελική φάση παίδων και κορασίδων του πανελληνίου πρωταθλήματος στις 15 και 16 Φεβρουαρίου, στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες τον Φεβρουάριο, στην τελική φάση εφήβων και νεανίδων του πανελληνίου πρωταθλήματος στις 7 και 8 Μαρτίου, καθώς και σε πανελλήνια τουρνουά και στο τουρνουά Πελοποννήσου.

Ζητά στήριξη

Οι υποχρεώσεις βέβαια για ένα μικρό σύλλογο μόνο τριών ετών, είναι πολλές σημαντικές και οικονομικά δυσβάσταχτες για τα μεταφορικά και τις διανυκτερεύσεις που χρειάζονται. Γι’ αυτό και ο Αριστόδημος με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι: “ Η στήριξη της πολιτείας είναι αναγκαία και μονόδρομος για τα ερασιτεχνικά σωματεία, για να επιβιώσουν πρώτα και να διακριθούν εν συνεχεία εντός και εκτός της χώρας. Ευχόμαστε πολλές συμμετοχές και επιτυχίες στην εθνική μας ομάδα”.