Κυριακή, 26 Ιανουάριος 2020 12:47

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Επιτυχίες στην Πάτρα για Ασένοβα και Χριστοπούλου

Γράφτηκε από τον

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν στην Πάτρα οι αθλήτριες του Συλλόγου Αντισφαίρισης Μεσσήνης Γκέρη Ασένοβα και Βάσια Μιχαλοπούλου στην Πάτρα, στο Ε-3 πρωτάθλημα της ΣΤ’ Ένωσης που διεξήχθη 18-19 Ιανουαρίου.

Οι αθλήτριες, οι οποίες προπονούνται στο αθλητικό κέντρο του Χρήστου Χριστόπουλου και πρόσφατα πήραν μεταγραφή στον σύλλογο της Μεσσήνης στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας με το Kalamata Tennis Garden, κατέκτησαν την 2η θέση στα 12ρια και 3η θέση στα 16ρια αντίστοιχα.

Αν και μόλις 11 χρονών, η Βάσια Μιχαλοπούλου πραγματοποίησε 3 νίκες στην κατηγορία 12ρια πριν ηττηθεί από την Πατρινή Γρίβα με 7-5 7-5 στον τελικό.

Στα 16ρια, η 15χρονη Γκέρη Ασένοβα ξεκίνησε με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια αλλά την σταμάτησε η Πατρινή Βασιλοπούλου και μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά με 6-2 7-5.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν και οι αθλήτριες Σοφία Κυρίμη και η η Λήδα Μπλουγουρά η οποία και κατάφερε να αγωνιστεί στον τελικό Consolation.

Το τουρνουά ήταν το πρώτο Ενωσιακό Πρωτάθλημα της σεζόν και οι αθλήτριες του συλλόγου της Μεσσήνης άφησαν υποσχέσεις για την συνέχεια!