Πέμπτη, 30 Ιανουάριος 2020 15:13

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Για τους χειμερινούς αγώνες ετοιμάζεται ο ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Για τους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ετοιμάζεται η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Η προετοιμασία έχει εισέλθει πλέον στην τελική ευθεία, καθώς από αύριο μέχρι την Κυριακή θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ οι χειμερινοί αγώνες Νοτίου Ελλάδας για τις
κατηγορίες Παμπαίδων/ Παγκορασίδων ΑΒ (γεν. 2006/2007). Να σημειωθεί ότι 14 κολυμβητές έχουν εξασφαλίσει όρια συμμετοχής στους αγώνες, αριθμός ρεκόρ σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Συνολικά τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας στους αγώνες εξασφάλισης ορίων που συμμετείχαν, έπιασαν όρια σε 63 αγωνίσματα (17 όρια κατηγορίας ανδρών - γυναικών και 46 όρια κατηγοριών).
Στο ΟΑΚΑ θα συμμετέχουν στους Παμπαίδες/ Παγκορασίδες Α οι Κάββουρας Βασίλης, Πουλέτης Νίκος, Δρακοπούλου Λευκή-Μαρία και Μαρκοπούλου Γεωργία, ενώ στους Παμπαίδες/ Παγκορασίδες Β οι Κορομπόκης Βασίλης, Κούρος Βασίλης και Μαρούλη Βαλεσία. Οι Χειμερινοί Αγώνες Νοτίου Ελλάδος θα συνεχιστούν στο ίδιο κολυμβητήριο στις 7-9/2 για τις κατηγορίες Παίδων/ Κορασίδων (γεν. 2004-2005) και Εφήβων/Νεανίδων (γεν. 2002-2003). Για τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας στην κατηγορία Εφήβων/Νεανίδων θα κολυμπήσουν οι Χάππας Παναγιώτης, Σκιαδοπούλου Όλγα και Σταθοπούλου Ευθυμία. Και στην κατηγορία Παίδων/ Κορασίδων θα αγωνιστούν οι Μακρέας Βασίλης, Χρυσομάλλης Μάριος-Παναγιώτης, Λαπιώτη Αγάπη-Ελπίδα και Χάππα Αναστασία. Ο χειμερινός κύκλος αγώνων θα ολοκληρωθεί με τους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Ανδρών-Γυναικών στις 14-16/2 στο ΟΑΚΑ με τους Χρυσομάλλη Μάριο - Παναγιώτη, Σκιαδοπούλου Όλγα, Σταθοπούλου Ευθυμία και Χάππα Αναστασία να έχουν εξασφαλίσει όρια συμμετοχής.

Αισιόδοξος ο Μπακολιάς

Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του ΝΟΚ Στάθης Μπακολιάς δήλωσε για τους παραπάνω αγώνες.
“Στην χρονιά που διανύουμε έχουμε να διαχειριστούμε νέες προκλήσεις, μιας και στις τάξεις μας βρίσκονται καινούργια παιδιά, που έχουν έρθει από την προαγωνιστική ομάδα και οι οποίοι είναι αρκετά ποιοτικοί κολυμβητές και μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά έχουν ισχυροποιήσει την ομάδα/ Από αυτά τα παιδιά αν κρίνουμε από τις δυνατότητες που έχουν, περιμένουμε να φέρουν στον όμιλο αρκετά θετικά αποτελέσματα και μαζί με τον συνεργάτη του Ομίλου Παναγιώτη Λαγοπάτη προσπαθούμε να διαχειριστούμε τον καθένα ξεχωριστά ώστε να αποκομίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα” Παράλληλα ο Χρυσομάλλης Μάριος, ένας ιδιαιτέρως ταλαντούχος και συνεχώς ανερχόμενος κολυμβητής θα κυνηγήσει την πρωτιά στην κατηγορία του κάτι που θα του δώσει την δυνατότητα να συμμετέχει με την Εθνική ομάδα στις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν”.