Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 12:33

ΠΟΛΟ: Στην Πάτρα η ομάδα μίνι παίδων του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Στην Α’ φάση του πρωταθλήματος μίνι παίδων (γεν. 2007 και μικρότεροι), που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή στην Πάτρα, θα λάβει μέρος η ομάδα πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 58 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα χωρισμένες σε 12 ομίλους. Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας θ’ αγωνιστεί στην Πάτρα στον 11ο όμιλο μαζί με ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Ναυπλίου και ΠΑΕ Άργης.

Η ομάδα του ΝΟ Τριχωνίδας που αρχικά είχε κληρωθεί στον όμιλο της Πάτρας τελικά αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα αγωνιστούν οι Κοκονίδης Χρήστος, Βλάσσης Άγγελος, Ζησιμόπουλος Γιάννης, Μαλλωσης Ανδριανός, Μαρκόπουλος Κώστας-Διηνέκης, Μέγγος Γιώργος, Μιχαλόπουλος Θάνος, Μπαρδουνιώτης Λυκούργος, Σουρίλας Ανδρέας, Σπαράγγης Κώστας, Τσακαλάκος Άγγελος, Τσιρτσής Μάριος, Φραγκούλης Στάθης. Μαζί με τα παιδιά στην Πάτρα θα βρεθούν η έφορος Λυδία Εξηνταβελώνη και οι εξωτερικοί συνεργάτες Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέττο και Νίκος Παναγιώταρος.

Σήμερα ο ΝΟΚ θα παίξει στις 8 το βράδυ με τον Αργη, αύριο στις 11 το πρωί με τη ΝΕ Πατρών για 2η αγωνιστική. Την τρίτη αγωνιστική έχει ρεπό και την Κυριακή θα παίξει στις 10 το πρωί με το ΝΟ Ναυπλίου για την 4η αγωνιστική και στις 6 το απόγευμα με το ΝΟΠ για την 5η αγωνιστική.