Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 18:25

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Επιτυχίες σε δύο αγώνες στίβου

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Επιτυχίες σε δύο αγώνες στίβου

 

Δυναμικό παρών σε δύο αγώνες έδωσε την περασμένη Κυριακή ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016 σε Αθήνα και Πάτρα.

Στους αναπτυξιακούς αγώνες ανωμάλου εδάφους στο Έλος Αγυιάς Πάτρας συμμετείχαν τέσσερις αθλήτριες του συλλόγου με την Σταυρούλα Γεωργούση να καταλαμβάνει την 2η θέση στα 1000μ, την Ολυμπία Σκιαδοπούλου την 14η, την Ελεονόρα Θάνου την 19η και Ηλιάνα Μαυροειδέα την31η. Τις αθλήτριες συνόδευσε ο προπονητής τους Κώστας Κουβαράς, ο οποίος έμεινε αρκετά ευχαριστημένος και έβγαλε σπουδαία συμπεράσματα.

Επιπλέον, στην ημερίδα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στον Πειραιά συμμετείχαν τρεις αθλητές, οι οποίοι πραγματοποίησαν ατομικά ρεκόρ για τον κλειστό στίβο. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ρούμπος στο άλμα εις μήκος, ο Σταύρος Μπάκας και η Ιωάννα Στασινοπούλου στα 60μ. Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής των σπριντ Γιάννης Πατρινιός, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος και περιμένει να πάνε ακόμα καλύτερα στην επόμενη ημερίδα του Σ.Ε.Φ. που ο σύλλογος θα κατεβάσει περισσότερους αθλητές.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Παπαδόπουλος, που παρακολουθεί την πορεία και την εξέλιξη όλων των αθλητών, τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια!