Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 14:27

ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ: Χάλκινο μετάλλιο ο Πετρόπουλος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης!

Γράφτηκε από τον

 

Στην πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Ηλίας Πετρόπουλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο αθλητής του Αριστόδημου είχε μια νίκη και δύο ήττες και κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία των 55 κιλών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παίδων/ κορασίδων που έγινε στα Τρίκαλα. Αυτό ήταν το πρώτο ανδρικό μετάλλιο για το σύλλογο της Μεσσήνης και το δεύτερο συνολικά χάλκινο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι αθλητές του Αριστόδημου εκτός από το χάλκινο στις αποσκευές τους, επιστρέφουν από τα Τρίκαλα και γεμάτοι εμπειρίες από ένα απαιτητικό σε αθλητικό επίπεδο πρωτάθλημα.

Τον Αριστόδημο εκπροσώπησαν ακόμα στα Τρίκαλα οι Αγγελος Γεωργιόπουλος και Βασίλης Μανιάτης.

“Ο Αριστόδημος, με τη συμμετοχή τριών παλαιστών του, γνώρισε την ήττα από καλύτερους αντιπάλους, ανάμεσα σε εκατοντάδες παλαιστές από όλη την Ελλάδα και μεταξύ 27 παλαιστικών συλλόγων, αλλά η τύχη ευνοεί τους πρωτάρηδες! Ο Ηλίας ο Πετρόπουλος ,έκανε τρεις αγώνες .όπου με μία νίκη και δυο ήττες συνολικά, πήρε την τρίτη θέση στη κατηγορία των 55 kg.

Η πρώτη συμμετοχή για τον Ηλία συνοδεύτηκε με χάλκινο μετάλλιο. Συγχαρητήρια και το επόμενο με νίκες!”, αναφέρει η ανακοίνωση του Αριστόδημου που συνεχάρη τους αθλητές για την αγωνιστικότητα, το πείσμα και το ήθος τους, αλλά και τον προπονητή Γιώργος Ευθυμιάδη που

εκτός από αθλητές διαμορφώνει και χαρακτήρες, χαρίζοντας κάθε χρόνο μετάλλια στο σύλλογο. Το επόμενο ταξίδι για τον Αριστόδημο είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων στις 21 και 22 Μαρτίου.