Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020 17:03

Α2 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Ηττα για τον ΝΟΚ από τη Ν.Ε. Πατρών

Γράφτηκε από τον

Την εντός έδρας ήττα με 13-8 γνώρισε την περασμένη Κυριακή η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας από τη Ν.Ε. Πατρών, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα στους φίλους του αθλήματος που για μια ακόμα έδωσαν το “παρών” στην εξέδρα του κολυμβητηρίου της Καλαμάτας.

Τα οκτάλεπτα είχαν ως εξής: 0-3, 2-3, 3-4 και 3-3. Από δέκα αποβολές και δύο πέναλτι κέρδισαν και οι δύο ομάδες, ενώ για τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας σκόραραν οι: Θεοδωρακόπουλος 3 γκολ, Παναγιώταρος 2 γκολ και από ένα γκολ οι Κουτσιαλής, Καμενίτσα, Καρπέτας.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας το παιχνίδι με το Περιστέρι στην Αθήνα.

Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 29 Φεβρουαρίου μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά λόγω της συμμετοχής της ομάδας του ΓΣ Περιστερίου στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος στις 28-29/2 στην Χίο, ορίστηκε από την ΚΟΕ για αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Δράση και για τις ακαδημίες

Εκτός από την ανδρική ομάδα του ΝΟΚ, δράση είχαμε και για τις ακαδημίες του συλλόγου, με την καλαματιανή ομάδα να φιλοξενεί την ομάδα του Ζ.Ε.Υ.Σ από την Ζάκυνθο, ο η οποία έχει δημιουργήσει τμήμα πόλο τα δύο τελευταία χρόνια και προσπαθεί να αναπτύξει το άθλημα.

Τα παιδιά και των δύο ομάδων προπονήθηκαν μαζί, έπαιξαν και αντάλλαξαν πολύτιμες εμπειρίες.

Παράλληλα συνεχίζονται και οι προπονήσεις των ομάδων μίνι παίδων και εφήβων, οι οποίες έχουν προκριθεί στην Β΄φάση του πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται και η ομάδα παίδων του ομίλου για το ηλικιακό της πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει μέσα Μαρτίου.

Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων διεξάγονται καθημερινά 7 με 9 το βράδυ.