Σάββατο, 07 Μάρτιος 2020 17:41

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΣΤΙΒΟΣ: Καλή παρουσία Ζαχαρέα και Χανδρινού στο πανελλήνιο

Γράφτηκε από τον

 

Στους τελικούς των αγωνισμάτων τους έφτασαν ο Νίκος Ζαχαρέας και η Μαριδίμη Χανδρινού του Μεσσηνιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Στίβου Ανδρών- Γυναικών που διεξήχθη το περασμένο ΣΚ στο ΣΕΦ.

Η Χανδρινού πέρασε στον τελικό του μήκους και κατέλαβε την 11η θέση με επίδοση στα 5,33μ, που απέχει αρκετά από το ατομικό της ρεκόρ που είναι πάνω από τα 5,80μ. Το γεγονός ότι ο προκριματικός με τον τελικό είχαν πολύ μικρό χρονικό κενό καθώς και η κούραση που την κατέβαλε, δεν της επέτρεψαν να πλησιάσει στις κορυφαίες επιδόσεις της.

Ο Ζαχαρέας πέρασε και αυτός στον τελικό του άλματος σε ύψος, καταλαμβάνοντας την 12η θέση με επίδοση 1,86μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο παιδιά είναι κάτω των 18 ετών και είχαν να αντιμετωπίσουν αθλητές και αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας από αυτούς, αλλά παρόλα αυτά κατάφεραν και οι δύο να περάσουν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Ο προπονητής του Μεσσηνιακού Λούης Τσάτουμας συνόδευσε τα παιδιά στην Αθήνα και επεσήμανε πως οι αγωνιστικές εμπειρίες που αποκόμισαν σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώτερο της ηλικιακής τους κατηγορίας είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την συνέχιση των προσπαθειών τους αλλά και της αγωνιστικής τους εξέλιξης.