Τρίτη, 24 Μάρτιος 2020 18:01

Ματαιώθηκε ο 20ος Γύρος της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ματαιώθηκε ο 20ος Γύρος της Καλαμάτας

Την απόφαση να ακυρώσει τη διεξαγωγή του 20ου Γύρου Καλαμάτας αποφάσισε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο αγώνας δρόμου της Καλαμάτας είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 25 Απριλίου και πλέον ανακοινώθηκε πως θα μετατεθεί για τις 24 Απριλίου 2021. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και η Οργανωτική Επιτροπή του 20ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί παγκοσμίως με την πανδημία του κορωνοϊού και με σεβασμό στις οδηγίες των Κρατικών Φορέων για την ασφάλεια των συνανθρώπων μας, ανακοινώνει την ακύρωση του επετειακού 20ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, που ήταν προγραμματισμένος για την 25η Απριλίου 2020. Με αυτή την ευκαιρία θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους Δημόσιους Φορείς, Οργανισμούς, Συλλόγους και Επιχειρήσεις που από την πρώτη στιγμή εξέφρασαν τη θέλησή τους να στηρίξουν τη διεξαγωγή του, αναγνωρίζοντας το όφελος για την Πόλη μας. Την αναγκαστική φετινή ακύρωση, ας την προσλάβουμε όλοι μας σαν μια αναβολή, ώστε να προετοιμάσουμε ακόμα καλύτερα τη διεξαγωγή του την επόμενη χρονιά. Η προετοιμασία ξεκινά από σήμερα και πιστεύουμε ότι όλοι θα είναι μαζί μας και πάλι. Ο Επετειακός 20ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας προγραμματίζεται να διεξαχθεί την 24η Απριλίου του 2021.
Ευχόμαστε, η εξέλιξη αυτής της Παγκόσμιας Κρίσης να έχει σύντομα αίσιο τέλος".

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ