Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2020 13:12

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτη συνεδρίαση για τη νέα ημερομηνία

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτη συνεδρίαση για τη νέα ημερομηνία

Η task force της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο συνεδρίασε για πρώτη φορά την Πέμπτη (26/3) για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους μέσα στο 2021.

Η παγκόσμια έξαρση του κορονοϊού οδήγησε την Ιαπωνία και τη ΔΟΕ να συναποφασίσουν πριν από δύο ημέρες (24/3) τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021.

Η task force της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο συνεδρίασε για πρώτη φορά την Πέμπτη (26/3) για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους μέσα στο 2021.

"Διάβασα στις εφημερίδες τις δηλώσεις του κυρίου Μπαχ που έκανε λόγο για ένα γεγονός χωρίς προηγούμενο. Είναι ακριβώς έτσι. Δουλέψαμε επτά χρόνια για να φθάσουμε σε αυτό το σημείο και τώρα ξανά από την αρχή. Θα πρέπει μέσα σε έξι μήνες να κάνουμε ξανά τη δουλειά που κάναμε τα προηγούμενα επτά χρόνια.

Θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε στις ημερομηνίες το συντομότερο δυνατόν. Είναι πολλά πράγματα, δεν είναι μόνο τα γήπεδα.

Πρέπει να κοιτάξουμε τη διαθεσιμότητα των εγκαταστάσεων για το επόμενο καλοκαίρι, να οργανώσουμε ξανά το ticketing. Αυτά θα έχουνε επιπρόσθετο κόστος και νομίζω θα είναι μεγάλο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, Μόρι Γιοσίρο.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ