Τρίτη, 07 Απρίλιος 2020 12:21

ΣΤΙΒΟΣ: Νέα τηλεδιάσκεψη των Ελλήνων αθλητών

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ: Νέα τηλεδιάσκεψη των Ελλήνων αθλητών

Η δεύτερη τηλεδιάσκεψη των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών του στίβου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ (Τρίτη (7/4, 19.30) προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Η τηλεδιάσκεψη είναι μία πρωτοβουλία που πήραν πριν λίγες εβδομάδες ο Περικλής Ιακωβάκης και η Κατερίνα Στεφανίδη και αγκάλιασε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος.

Στη διάρκεια της πρώτης τηλεδιάσκεψης συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη θερινή περίοδο, όπως αυτή διαμορφώνεται σταδιακά λόγω της πανδημίας Covid-19, αλλά και τον τρόπο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην σημερινή τηλεδιάσκεψη, οι Στεφανίδη και Ιακωβάκης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις εξελίξεις όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί και για τις οποίες ενημερώνονται οπό την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. αντίστοιχα.

Ο Περικλής Ιακωβάκης είναι πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών της ΕΑ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της και η Κατερίνα Στεφανίδη μέλος της Επιτροπής Αθλητών της WA.