Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2020 12:42

Στίβος: Όλα στο τραπέζι για τον επαναπρογραμματισμό των μεγάλων Μαραθωνίων

Γράφτηκε από τον

Ο διευθυντής αγώνων του Μαραθωνίου του Λονδίνου Χιου Μπράσερ εξήγησε πώς, μαζί με άλλους διοργανωτές των αγώνων World Marathon Majors, εξακολουθούν να εξετάζουν πιθανά σενάρια για τις εκ νέου προγραμματισμένες εκδηλώσεις τους για το φθινόπωρο.

«Εξετάζουμε τόσα πολλά διαφορετικά σενάρια και αυτά τα σενάρια πιθανότατα έχουν τετραπλασιαστεί τις τελευταίες 48 ώρες», είπε σε συνέντευξή του στο Athletics Weekly. «Συλλογικά, εμείς (οι διοργανωτές του World Marathon Majors) ανταλλάξαμε ιδέες. Έχουμε μια συνάντηση την επόμενη εβδομάδα όπου θα ανταλλάξουμε γνώσεις μεταξύ μας. Υπάρχουν τόσα πολλά σενάρια και, στην πραγματικότητα, τίποτα δεν είναι εκτός τραπεζιού» πρόσθεσε.

«Πρέπει να το εξετάσουμε συνολικά για την κοινωνία. Είναι πολύ μεγαλύτερο από το να πούμε απλά: Τι είναι σωστό για τον Μαραθώνιο της Virgin Money London; Αυτό αφορά το σωστό για την κοινωνία και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της απόφασης, μια διαδικασία δημιουργίας. Υπάρχουν τόσα πολλά σενάρια με τα οποία θα παίξουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να τα εξελίσσουμε καθώς οι επιστημονικές συμβουλές προχωρούν, καθώς περνούν οι εβδομάδες», δήλωσε ο Μπράσερ.

Για να καταλήξει επί της ουσίας λέγοντας ότι: «Σε αυτό το στάδιο δεν είναι δυνατόν να πούμε τι θα κάνουμε. Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε, αλλά απλά δεν γνωρίζουμε την πραγματικότητα του κόσμου που θα υπάρξει στις 4 Οκτωβρίου».
ΑΠΕ - ΜΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ