Τετάρτη, 06 Μάιος 2020 14:12

Γέμισαν τα γήπεδα τένις σε όλη την Ελλάδα

Γράφτηκε από τον
Γέμισαν τα γήπεδα τένις σε όλη την Ελλάδα

Οι τενιστικές εγκαταστάσεις της χώρας, γέμισαν από λάτρεις του αθλήματος οι οποίοι έδειξαν προσήλωση στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Την Τρίτη ήταν η πρώτη ημέρα της άρσης των απαγορευτικών μέτρων για τους τενίστες στην Ελλάδα, έστω και σε αυτούς άνω των 15 ετών.
Οι τενιστικές εγκαταστάσεις της χώρας, γέμισαν από λάτρεις του αθλήματος οι οποίοι έδειξαν προσήλωση στο υγειονομικό πρωτόκολλο αν και σε πολλές περιπτώσεις υπήρχε δυσκολία να τηρηθεί το ζήτημα με τις σημαδεμένες (ατομικές) μπάλες του καθενός.

Οι ιδιοκτήτες των τένις κλαμπ και οι όμιλοι αντισφαίρισης, ήταν, ως επί των πλείστον, κατάλληλα προετοιμασμένοι τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Σε όλους τους οργανωμένους χώρους τενιστικής άθλησης, υπήρχε μια κύρια είσοδο ενώ η γραμματεία των κλαμπ κρατούσε λίστα με τα στοιχεία των αθλούμενων για το ενδεχόμενο της ιχνηλάτησης. Επίσης, οι επισκέπτες των κλαμπ δεχόντουσαν με χαρά την απαραίτητη θερμομέτρηση ενώ συμπλήρωναν με ανυπομονησία το απαραίτητο ερωτηματολόγιο, λίγο πριν επιστρέψουν στο αγαπημένο τους άθλημα.

Η πληρότητα των γηπέδων ήταν άκρως ικανοποιητική για τις επιχειρήσεις και αυτό δείχνει τη μεγάλη δίψα των ερασιτεχνών τενιστών, όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας.

Παράλληλα, επέστρεψαν στις προπονήσεις και οι αθλητές αγωνιστικού έστω και σε ατομικό επίπεδο αφού δεν επιτρέπονται ακόμα οι ομαδικές προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων στους ομίλους.

Τέλος, μετά και την έγκριση του συμπληρωματικού υγειονομικού πρωτοκόλλου, έγινε πιο εύκολη και η δουλειά των προπονητών που επίσης επέστρεψαν στις δουλειές τους, αναλαμβάνοντας ξανά δράση, στην προσπάθεια εκμάθησης τένις στους ανυπόμονους μαθητές τους.

Το πρώτο βήμα στέφθηκε με επιτυχία όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καθόλου χαλάρωση. Η επιστροφή πρέπει να πετύχει για να μπορούμε όλοι να απολαύσουμε το αγαπημένο μας άθλημα.
Πηγή: spot24.gr