Πέμπτη, 07 Μάιος 2020 12:20

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανοιξαν μόνο για ατομική άθληση τα γήπεδα στην Τέντα

Γράφτηκε από τον

Με αυστηρούς κανόνες και μόνο για ατομική άθληση για άτομα άνω των 15 ετών, άνοιξαν από χθες τα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας στην Τέντα.

Το τένις περιλαμβάνεται στα αθλήματα χαμηλής επικινδυνότητας για την εξάπλωση του κορονοϊού και έτσι δόθηκε το "πράσινο φως" για την επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων.

Κλειστά στον Κορδία

Ο ΟΑΚ ενημερώνει ωστόσο ότι παραμένουν σε αναστολή μέχρι νεωτέρας η ακαδημία και τα ατομικά μαθήματα, ενώ δεν θα ανοίξουν τα γήπεδα στον Κορδία λόγω αδυναμίας διασφάλισης μίας και μόνο εισόδου και ελέγχου της προέλευσης των αθλητών. Στη σχετική ανακοίνωση ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας γνωστοποιεί και τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη του θα μπορούν να προσέρχονται στο χώρο για προπόνηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Tα γήπεδα του Ομίλου θα επαναλειτουργήσουν από την Τετάρτη 6 Μαΐου, μόνο για ατομική άθληση (παιχνίδια μονού) , για αθλητές και μέλη άνω των 15 ετών.
Η ακαδημία του Ομίλου, όπως και τα ατομικά μαθήματα παραμένουν σε αναστολή, μέχρι νεωτέρας.
Τα γήπεδα στον Κορδία, λόγω αδυναμίας διασφάλισης, μίας και μόνο εισόδου και ελέγχου της προσέλευσης των αθλητών, θα παραμείνουν για την ώρα κλειστά.
Από αύριο (σ.σ. από χθες) τα μέλη και οι αθλητές θα μπορούν να αθλούνται στα γήπεδα της Τέντας, ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής κράτησης. Οι αθλούμενοι που θα έχουν κάνει κράτηση γηπέδου, θα προσέρχονται 15’ λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού και θα καταγράφονται στην κατάσταση εισερχομένων για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω COVID-19, μετά το πέρας του παιχνιδιού τους θα αποχωρούν από τις εγκαταστάσεις.
Ως ωράριο λειτουργίας των γηπέδων ορίζεται καθημερινά το εξής :
09:00-12:00
16:00-22:00
Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας η Τέντα θα παραμείνει κλειστή.
Ηλεκτρονικές κρατήσεις μπορούν να γίνονται στο email και στο inbox του Facebook του Ομίλου αλλά και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που έχουν αποσταλεί μέσω e-mail
Ζητάμε την κατανόηση σας για τους περιορισμούς που υιοθετούνται και σας καλούμε να εφαρμόσετε τους όρους αυστηρά, προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία όλων μας αλλά και να περιφρουρηθεί η αξιοπιστία και η απρόσκοπτη λειτουργία του Συλλόγου".