Σάββατο, 09 Μάιος 2020 13:29

Στίβος-ΣΕΓΑΣ: Ετοιμο μέχρι τέλος του μήνα το πλάνο διεξαγωγής αγώνων

Γράφτηκε από τον

Συνεχίζονται οι επαφές στην Ομοσπονδία με στόχο την ολοκλήρωση του πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων, αλλά και τον γενικότερο σχεδιασμό της αγωνιστικής δράσης που θα προκύψει τους επόμενους μήνες, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Στόχος των ανθρώπων της Ομοσπονδίας είναι μέχρι το τέλος Μαΐου να έχει ολοκληρωθεί το πρωτόκολλο, στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικές λεπτομέρειες διεξαγωγής που θα καλύπτουν χωριστά κάθε αγώνισμα, αλλά και το σύνολο μιας διοργάνωσης, το οποίο θα σταλθεί για έγκριση στον ΕΟΔΥ.

Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, είχε την Πέμπτη (7/5) τηλεδιάσκεψη με την πνευμονολόγο - συνεργάτιδα της ομοσπονδίας, Ασημίνα Γκάγκα, και στελέχη της ομοσπονδίας. Με την βοήθεια της κ. Γκάγκα έχουν ήδη προχωρήσει πολλά διαδικαστικά θέματα που θα συμβάλλουν στην διοργάνωση αγώνων και θα διασφαλίζουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων και της Δημόσιας Υγείας.

Οδηγίες και πληροφορίες για την διασφάλιση της υγείας των αθλητών και των εργαζομένων στους αθλητικούς χώρους στο πλαίσιο των προπονήσεων έχει εκδώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.