Σάββατο, 23 Μάιος 2020 12:43

Ελπίδες για να γίνουν φέτος τα "Παπαφλέσσεια"

Γράφτηκε από τον
Ελπίδες για να γίνουν φέτος τα "Παπαφλέσσεια"

Υπό κανονικές συνθήκες, το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας θα άνοιγε σήμερα τις θύρες του για να φιλοξενήσει για μία ακόμα χρονιά το ιστορικό διεθνές μίτινγκ στίβου των "Παπαφλεσσείων"...

Ο κορονοϊός όμως δεν το επιτρέπει. Το ξέσπασμα της πανδημίας είχε ως συνέπεια να αναβληθούν οι αγώνες της 23ης Μαΐου, όπως συνέβη βέβαια και με κορυφαίες διοργανώσεις, με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και λέμε αναβληθούν και όχι ματαιωθούν, διότι ως γνωστόν οι Ο.Α. έχουν μετατεθεί για το 2021, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πιθανότητες να γίνουν τα "Παπαφλέσσεια" αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο. Οι άνθρωποι του διοργανωτή Μεσσηνιακού βρίσκονται σε επαφή με τον ΣΕΓΑΣ και εντός της προσεχούς εβδομάδες αναμένεται η τελική απόφαση. 

Το μίτινγκ θα γίνει βέβαια μόνο με Ελληνες αθλητές, που θα είναι όμως οι κορυφαίοι στην κατηγορία τους, καθώς όλα σχεδόν τα μεγάλα μίτινγκ της χώρας έχουν ματαιωθεί. Γι' αυτό και η Ομοσπονδία θέλει να γίνουν οι αγώνες στην Καλαμάτα και να αποτελέσουν ένα σημαντικό τεστ για την ελληνική "αφρόκρεμα" του στίβου. Ολα αυτά βέβαια εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες στη χώρα.