Τετάρτη, 27 Μάιος 2020 14:48

"ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ": Προπονήσεις πάλης και στο Κλειστό της Καλαμάτας!

Γράφτηκε από τον

Το δικό του χώρο στο Κλειστό γυμναστήριο της Καλαμάτας θα έχει σύντομα ο Α.Σ.Μ. "Αριστόδημος", καθώς ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του συλλόγου της Μεσσήνης για τη διεξαγωγή προπονήσεων πάλης στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Μια εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική για τους ανθρώπους του "Αριστόδημου", που δεν κρύβουν τη χαρά τους.
"Να ενημερώσουμε το αθλητικό κοινό της Καλαμάτας πως σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, το αρχαιότερο των αθλημάτων, που ξεκίνησε στην αρχαία Ελλάδα και συνεχίζει αδιάλειπτα την παρουσία του ως ολυμπιακό άθλημα έως της ημέρες μας", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Η συνάντηση με το δήμαρχο Καλαμάτας έγινε προχθές και την αντιπροσωπεία του Αριστόδημου αποτελούσαν ο πρόεδρος Κ. Γεωργιόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γ. Κόκκινος και ο προπονητής Γ. Ευθυμιάδης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξέταση και αποδοχή ή όχι του αιτήματός του συλλόγου, για παραχώρηση χώρου στο Κλειστό γυμναστήριο Καλαμάτας, προκειμένου να ξεκινήσουν προπονήσεις της ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης. Η ανταπόκριση του δημάρχου, σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου "Ηταν θετικότατη, ως παλιός αθλητής μαχητικών τεχνών ο ίδιος, με αποτέλεσμα μια βασική φιλοδοξία του συλλόγου μας, για ανάπτυξη του αθλήματος σε όλη τη Μεσσηνία , να βρίσκει αίσια έκβαση. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον δήμαρχο για την θετική του ανταπόκριση".