Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2020 13:29

Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα προετοιμάζονται οι ποδηλάτες του Ευκλή

Γράφτηκε από τον

Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα μάστερ, που θα γίνει στις 4 Ιουλίου στη Βόρεια Εύβοια, προετοιμάζονται οι ποδηλάτες του Ευκλή.

Ο καλαματιανός σύλλογος θα εκπροσωπηθεί στην εν λόγω διοργάνωση με τους Παντελή Σταμάτη, Γιάννη Πετρακόπουλο, Βασίλη Μυστριώτη, Πάνο Λαχανά και Νίκο Ρήγα. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους οι παραπάνω ποδηλάτες προπονήθηκαν την περασμένη Κυριακή. Με αφετηρία τα γραφεία του Ευκλή, ξεκίνησαν στις 6 το πρωί την προπόνηση αντοχής με κατεύθυνση Τσακώνα - Παραδείσια - Λιοντάρι - Άκοβο - Δυρράχιο - Νεοχώρι - Σταυρωτό Δεντρί - Αρτεμισία - Καλαμάτα, συνολικής απόστασης 150 χλμ.

Συνάντηση με το πεζοπορικό τμήμα στο Νεοχώρι

Στα αξιοσημείωτα ότι η προπόνηση των αθλητών συνέπεσε με την προγραμματισμένη εξόρμηση του πεζοπορικού τμήματος του Ευκλή, όπου με την πρωτοβουλία της προέδρου Ελένης Οικονομόπουλου πραγματοποιήθηκε θερμή υποδοχή στους ποδηλάτες από όλους τους συμμετέχοντες ορειβάτες και πεζοπόρους στη θέση Νεοχώρι Φαλαισίας.Η πρόεδρος και τα μέλη πρόσφεραν στους καταπονημένους και καταϊδρωμένους ποδηλάτες τοστ, λουκούμια, νερό και ένα θερμό και ζεστό χειροκρότημα, που τους γέμισε με ενέργεια για την συνέχεια, όπως μας δήλωσαν οι ποδηλάτες.
Η διοίκηση του Ευκλή με ανακοίνωσή της εύχεται στους ποδηλάτες καλή επιτυχία στον πρώτο αγώνα που συμμετέχουν μετά την περιπέτεια με τον Covid 19.