Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 11:57

ΤΕΝΙΣ - ΟΑΚ: Επετειακό τουρνουά για τα 40 χρόνια λειτουργίας του

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ - ΟΑΚ: Επετειακό τουρνουά για τα 40 χρόνια λειτουργίας του

 

Τουρνουά τένις στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια λειτουργίας του, διοργανώνει ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στα γήπεδα της Τέντας και της Δυτικής Παραλίας, χωρίς την παρουσία θεατών στις κερκίδες και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπιστεί λόγω του κορονοϊού.
Το ξεχωριστό αυτό τουρνουά θα γίνει από 20 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου. Οι αγώνες στην Τέντα θα πραγματοποιούνται Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη Παρασκευή από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ και στα γήπεδα της Παραλίας το Σαββατοκύριακο τις ίδιες ώρες. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής εκπνέει (για τα μονά) την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 8 το βράδυ. Αμέσως μετά θα γίνει δημόσια η κλήρωση στη γραμματεία στη Παραλία.
Για τα διπλά η προθεσμία είναι μέχρι την Τετάρτη 24/6 στις 8 το βράδυ.. Αμέσως μετά θα γίνει επίσης δημόσια η κλήρωση στη γραμματεία στη Παραλία.
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα των αγώνων καθημερινά μέσω της σελίδας του Ομίλου στο Facebook. Το τηλέφωνο στη γραμματεία του ΟΑΚ είναι: 27210-20553 ( Δευτέρα-Παρασκευή 17:30-21:30).
Αναλυτικά οι κατηγορίες του τουρνουά έχουν ως εξής:

Άνδρες

1η κατηγορία μονά ανδρών (δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και προπονητές).
2η κατηγορία μονά ανδρών
3η κατηγορία μονά ανδρών

Γυναίκες

1η κατηγορία μονά γυναικών
2η κατηγορία μονά γυναικών

Διπλά

Διπλά ανδρών
Διπλά μεικτών