Σάββατο, 19 Απρίλιος 2014 07:38

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Επιτυχίες του Ευκλή στο "Attica 3 Races"

Γράφτηκε από τον

Δυναμικό παρών έδωσαν έξι ποδηλάτες του Ευκλή Καλαμάτας στο "Attica 3 Races" που διοργάνωσε η ΠΕΠΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αττική.
Πρωταγωνιστές του διημέρου ήταν ο νεαρός ποδηλάτης του Ευκλή Αριστόδημος Κεφάλας, μόλις 19 ετών. Συμμετείχε και στους τρεις αγώνες (ατομική χρονομέτρηση, σιρκουϊ και αντοχής 69 χιλιομέτρων) και κατέλαβε την 6η θέση στην γενική κατάταξη. Η αγωνιστική πορεία του είναι ανοδική και αποτελεί το μέλλον του συλλόγου.


Οι υπόλοιποι αθλητές είχαν πολύ καλή παρουσία στον αγώνα αντοχής των 69 χιλιομέτρων (από την Ακρόπολη έως το Σούνιο) τερματίζοντας μέσα στην 12άδα.
Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος πήρε την 3η θέση στην κατηγορία αθλητών 30-39 ετών και ο Θανάσης Νικητόπουλος την 12η θέση στην ίδια κατηγορία.
Στην κατηγορία 20-29 ετών ο Αρ. Κεφάλας τερμάτισε 6ος, ο Χρήστος Κοντογιαννόπουλος 8ος και ο Θ. Τσούτσος 12ος.
Τέλος, στην κατηγορία 40-49 ετών ο Παν. Βεργετόπουλος τερμάτισε 8ος.

Πρώτος στη Ρόδο
ο Κανελλόπουλος

Ο Ευκλής συμμετείχε και στο διήμερο Πανελλήνιο Αγώνα Αντοχής δρόμου που έγινε στη Ρόδο. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΠΟΡ Ροδήλιος και την Περιφέρεια Νοτίου αιγαίου και περιελάμβανε δύο ΕΤΑΠ.
Στο α' ΕΤΑΠ, στην ατομική χρονομέτρηση έτρεξαν οι ποδηλάτες μέσα στην πόλη της Ρόδου, 3,5 χιλιόμετρα.
Σε σύνολο 60 αθλητών ο Κανελλόπουλος τερμάτισε 7ος και ο Χριστοδουλάκης 28ος.
Στο β' ΕΤΑΠ, στον ποδηλατικό γύρο Ρόδου των 162 χιλιομέτρων, με εκκίνηση και τερματισμό την πόλη της Ρόδου, ο Κανελλόπουλος κατέκτησε την 1η θέση. Μια σπουδαίο επιτυχία καθώς ο συγκεκριμένος γύρος είναι από τους πιο ιστορικούς. Ο Χριστοδουλάκης πήρε την 27η θέση. Ετρεξε απέναντι σε επαγγελματίες αθλητές και έδειξε ότι είναι σε θέση να τους συναγωνιστεί.