Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2020 15:48

Diamond League Ζυρίχης με Στεφανίδη και μεγάλα ονόματα

Γράφτηκε από τον
Diamond League Ζυρίχης με Στεφανίδη και μεγάλα ονόματα

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη μαζί με τους Νόα Λάιλς και Ομάρ ΜακΛάουντ θα είναι μεταξύ των ονομάτων που θα πρωταγωνιστήσουν στο Diamond League με την ονομασία "Inspiration Games" στη Ζυρίχη τον επόμενο μήνα.

Ο Αμερικανός Λάιλς, ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 200 μέτρων και ο Τζαμαϊκανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης των υψηλών εμποδίων, ΜακΛάουντ και η Στεφανίδη θα είναι μεταξύ 30 μεγάλων σούπερ σταρ που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους για τους "Inspiration Games", οι οποίοι πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 9 Ιουλίου.

Οι διοργανωτές του μίτινγκ έδωσαν στη δημοσιότητα μια λίστα συμμετοχών, η οποία περιλαμβάνει επίσης τον Γάλλο επικοντιστή, Ρενό Λαβιλενί, τον Αμερικανό θρύλο του τριπλούν, Κρίστιαν Τέιλορ, και την συμπατριώτισσά του σπουδαία σπρίντερ, Άλισον Φίλιξ.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα σε επτά διαφορετικούς αθλητικούς χώρους σε όλο τον κόσμο, με συντονισμό και τηλεοπτική μετάδοση από το Στάδιο «Λέτσιγκρουντ» της Ζυρίχης.

Οι ταυτόχρονοι αγώνες επί κοντώ ανδρών και γυναικών θα ξεκινήσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα, με την Στεφανίδη να αντιμετωπίζει την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις και την Σουηδή Αντζέλικα Μπένγκτσον. Στους άνδρες ο Λαβιλενί θα τεθεί αντίπαλος του Αμερικανού παγκόσμιου πρωταθλητή, Σαμ Κέντρικς, και του Πολωνού Πιότρ Λίσεκ.

Στο τριπλούν ο Τέιλορ θα έχει αντιπάλους τον συμπατριώτη του, Ομάρ Κράντογκ, και τον Πορτογάλο Πέδρο Πάμπλο Πικάρδο, ενώ στα 150μ η Φίλιξ θα αντιμετωπίσει την Μουτζίνγκα Καμπούντζι (Ελβετία) και την «χρυσή» Ολυμπιονίκη του 2016 στα 400μ, Σόνι Μίλερ-Ουίμπο (Μπαχάμες).

Οι Φίλιξ και Καμπούντζι θα μετάσχουν και στα 100μ με την Ντάφνι Σίπερς, ενώ η Νταλάιλα Μουχάμαντ θα πάρει θέση εκκίνησης κόντρα στις Σουζάνα Χεϊνοβα (Τσεχία) και Λέα Σπρούνγκερ (Ελβετία) στα 300μ εμπόδια.

ΑΠΕ - ΜΠΕ